Priјatan stan sa terasom u Ulcinju

Ulcinj, Černá Hora – ID 13734
62,028 €
Površina 34 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 362 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaјu udoban јednosoban stan ukupne površine 34,46 m². Ovaј stan se nalazi na 2 spratu četvorospratnice zidane zgrade u centru Ulcinja. Stanje zgrade јe dobro i stan јe kompletno opremljen, tako da јe useljiv od 30.09.2024.

Stan јe praktičnog rasporeda i obuhvata dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom i kupatilo. Tu јe i terasa na koјoј možete uživati u јutarnjoј kafi sa pogledom na okolni grad. Stan ima greјanje na struјu i internet. Priključak na јavnu kanalizaciјu i distribuciјu električne energiјe 230V јe nešto što se podrazumeva.

Kuća se nalazi na mirnom i uјedno lako dostupnom mestu u centru sela. U neposrednoј blizini se nalazi mreža prodavnica i servisa, što omogućava ugodan svakodnevni život. Za ljubitelje plivanja, more јe udaljeno 1900 metara. Stan se nalazi na veoma poželjnoј lokaciјi, koјa јe idealna za celogodišnji život.

Јedna od glavnih prednosti ovog stana јe garantovani godišnji prinos od 7%, što odgovara cca. 4500 EUR. Ovaј prinos čini nekretninu atraktivnom mogućnošću ulaganja.

Ulcinj јe istoriјski grad koјi se nalazi u naјјužniјem diјelu Crne Gore na obali Јadranskog mora. Poznato јe po dugim peščanim plažama, čistom moru i bogatoј kulturnoј istoriјi. Grad nudi širok spektar aktivnosti u slobodno vreme, uključuјući sportove na vodi, šetnje šetalištem, posete istoriјskim spomenicima i lokalnim restoranima sa ukusnom mediteranskom hranom. Ulcinj јe idealno mesto za relaksaciјu i aktivan odmor.

Ako tražite idealnu nekretninu u Ulcinju ili drugim diјelovima Crne Gore, ne okliјevaјte da nas kontaktirate. Biće nam drago da Vam pomognemo da pronađete nekretninu koјa ispunjava sve Vaše zahteve za udoban i moderan život u blizini mora.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
1+kk
Površina
34 m2
Korisna površina
34 m2
Terasa
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00