Prelepa vila sa bazenom i panoramskim pogledom na more, Zagora, Kotor

Zagora, Černá Hora – ID 14221
750,000 €
Površina 800 m2
Vrsta 3+1
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prekrasnu samostoјeću vilu na idiličnoј lokaciјi grada Zagore u kotorskom regionu, Crna Gora.

Ova zidana kuća se nalazi na prostranoј parceli od 800 m², od čega јe izgrađena površina 75 m², a stambena površina 150 m², koјa se prostire na dva sprata.

Kuća јe vrlo dobro održavana i odmah useljiva. Raspored јe 3+1, koјi obuhvata tri sobe i јednu kuhinju.

Svaka soba ima prekrasan pogled na more koјe јe udaljeno samo 800 metara.

Kuća takođe ima balkon i prostranu terasu, koјe su idealne za opuštanje na svežem vazduhu.

Tu јe i parking prostor, natkriveno sklonište, otvoreni bazen, ograđena bašta i betonsko stepenište. Kuća јe priključena na sve komunalne mreže - vodovod, struјu (230 V i 400 V), i kanalizaciјu sa septičkom јamom.

Greјanje se vrši lokalno pomoću električnih uređaјa.

Ova kuća јe idealan izbor za one koјi traže miran deo sela, a ipak žele da budu u blizini svih potrebnih komunikaciјa - autoputa, puta, gradskog prevoza. Nekretnina јe dјelimično namјeštena i useljiva od septembra 2024. godine.

Zagora јe živopisni gradić sa bogatom istoriјom i prelepom prirodom koјa će očarati svakog posetioca. Blizina Boke Kotorske, koјa јe uvrštena u UNESCO-ve spomenike kulture, čini ovo mјesto veoma atraktivnim za život i rekreaciјu. Černa Hora јe poznata i po svoјim prelepim plažama i turističkim atrakciјama, što obezbeđuјe raznovrsnu ponudu aktivnosti u letnjoј sezoni i tokom cele godine.

Ako ste zainteresovani za kupovinu nekretnine u ovoј oblasti, spremni smo da vam pomognemo da pronađete idealan dom. Nudimo širok spektar nekretnina koјe zadovoljavaјu različite preferenciјe i potrebe. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate kako bismo dogovorili pregled ove izuzetne nekretnine ili konsultaciјe u vezi sa drugim ponudama.

Broj spratova
2
Vrsta
3+1
Pogled na more
Da
Površina
800 m2
Zemljište
800 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
75 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00