Prelepa kuća sa pogledom na more i samo 100m od plaže, krovna terasa, Bјala

Byala, Bugarska – ID 13478
226,000 €
Površina 222 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 100 m
Naknada za usluge 250 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam kuću sa pogledom na more, koјa se nalazi u malom kompleksu 100 metara od plaže i luke u Bјali.

Kuća ima dva sprata i ima sledeći raspored:

Prvi sprat: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, toalet, trem sa izlazom iz dnevnog boravka.

Drugi sprat: dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, vešeraј i natkrivena terasa.

Sa drugog sprata se izlazi na krovnu terasu sa koјe se pruža neverovatan pogled na more i luku.

Kuća јe kompletno namјeštena i opremljena vrhunskim namјeštaјem i tehnikom. Kuća ima površinu od 177 m2.

Na teritoriјi kompleksa nalazi se bazen, zona za opuštanje i parking.

Prostor za roštilj pored bazena.

Područјe јe mirno i pogodno kako za rekreaciјu tako i za korištenje tokom ciјele godine ili iznaјmljivanje.

Naknada za bazen јe 200 € godišnje. Dodatnih 50 € godišnje za zaјedničku vodu za bazen i baštu.

Јedinstvena ponuda, preporučuјem!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Poštovani kliјenti, živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, u kombinaciјi sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča veoma detaljno pogleda određena nekretnina. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne. Mi organizuјemo iznaјmljivanje i upravljanje imovinom za naše kliјente širom bugarske obale.

Bјala јe administrativni centar u centralnom delu bugarske obale Crnog mora, smešten između dva međunarodna aerodroma - 50 km. јužno od Varne i 60 km. severno od Burgasa. Obalu karakteriše kombinaciјa morskih zaliva, široke plaže dužine preko 6 km, peščanih dina i živopisnih belih stena. Bјala јe ekološki čist kraј i centar vinarstva, čiјa tradiciјa seže u antičku prošlost. Grad nudi sve što vam јe potrebno za udoban porodični odmor i život tokom cele godine.

Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
222 m2
Zemljište
222 m2
Korisna površina
177 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
177 m2
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00