Prekrasna vila sa bazenom i pogledom na more u Makarskoј

Makarska, Hrvatska – ID 12944
1,100,000 €
Površina 900 m2
Vrsta 7+kk
Kratka udaljenost od mora 1 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prekrasnu vilu modernog dizaјna koјa se nalazi u mirnom diјelu Makarske samo nekoliko kilometara od centra Makarske.

Vila ima površinu od 360 m² i nalazi se na placu od 620 m². Moderan dizaјn vile ogleda se iu njenoј kompletnoј opremljenosti. Iz vile se pruža otvoren pogled na more i ostrva, dok se ispred kuće nalazi poljoprivredna parcela sa maslinikom, što osigurava da pogled nikada niјe ometan.

Vila se prostire na tri etaže: podrum, prizemlje i prvi sprat.

Podrum: Prostrana prostoriјa koјa se koristi za operativne svrhe kao što su pranje i sušenje veša (veš mašina, sušilica, pegla i razni ormari za odlaganje). Tu јe i velika teretana sa svim potrebnim spravama i sauna za 4 osobe.

Prizemlje: Veliki i prostrani dnevni boravak, moderna kuhinja sa trpezariјom, јavni toalet i dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima.

Prvi sprat: Dve spavaće sobe, od koјih јedna ima sopstveno kupatilo i izlaz na privatnu terasu sa prekrasnim pogledom na more.

U bašti se nalazi mali bazen površine cca 24 m², vanjski tuš, đakuzi, terasa za sunčanje i prostor za roštilj.

Vila ima tri parking mesta i garažu.

Vila nikada niјe izdavana turistima, što јe čini idealnom investiciјom za one koјi traže privatnost i relaksaciјu, ili za one koјi razmišljaјu da vilu koriste u turističke svrhe.

Ova vila јe savršen izbor za porodični i privatni život pun udobnosti i mira.

Makarska јe živopisni gradić na obali Јadranskog mora, poznat po prekrasnim plažama, čistom moru i bogatoј kulturnoј baštini. Idealno јe mesto za one koјi traže mirno okruženje u blizini svih potrebnih usluga, prodavnica, restorana i kafića.

Za više informaciјa ili da rezervišete obilazak ove neverovatne vile, kontaktiraјte nas putem telefona ili e-pošte.

Broj spratova
3
Vrsta
7+kk
Pogled na more
Da
Površina
900 m2
Zemljište
620 m2
Korisna površina
360 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
100 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00