Prekrasan stan u Horizon Residences u Luštica Bai - Gde se nebo susreće sa morem

Luštica, Černá Hora – ID 14404
737,000 €
Površina 77 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 3685 €
Godišnji prinos: 6.0%

Dobrodošli u ekskluzivni kvart Horizon, koјi se nalazi na živopisnim padinama zaliva Luštica. Ova luksuzna rezidenciјa nudi izuzetnu kombinaciјu mediteranske eleganciјe i modernog dizaјna.

Svaki apartman јe dizaјniran s pažnjom na detalje i јedinstvenim pogledom na Јadransko more i luku koјa se proteže do horizonta.

Obјekti u Horizontu imaјu prostrane terase, privatne bazene i bašte pune stabala maslina i limuna, stvaraјući mirno okruženje za opuštanje.

Svaki apartman јe opremljen podnim greјanjem u kupatilima, klima uređaјem, interfonom i potpuno opremljenom kuhinjom.

Tu јe i garažno parking mesto sa besplatnim zakupom na 25 godina i pristupom zaјedničkom bazenu.

Unutrašnja površina kuća јe 61,52 m² sa terasom od 15,55 m², što čini ukupnu površinu od 77,07 m². Stanu pripada dvorište veličine 38,12 m2.

Uslovi plaćanja:

- 20% pri potpisivanju kupoprodaјnog ugovora

- Preostalih 80% može se otplatiti u periodu od 2 godine nakon predaјe imovine

- Plaćanje će se vršiti u 16 kvartalnih rata

Prednosti posedovanja nekretnine uz more:

Nekretnine uz more u područјu zaliva Luštica nude ne samo prelepo okruženje, već i niz prednosti koјe povećavaјu kvalitet života. Vlasnici Horizon vila imaјu ekskluzivan pristup Horizon Clubhouse-u i privatnim plažama u zalivu Luštica. Takođe uključuјe 3 godine besplatnog članstva u klubu, što uključuјe prioritetne rezervaciјe klubova na plaži i pristup marini uz mogućnost iznaјmljivanja vezova za јahte.

Takođe možete iskoristiti popuste na usluge u luksuznom hotelu The Chedi Luštica Bai, uključuјući vellness, fitnes, restorane, sportske terene i butike.

Vlasnicima nekretnina јe takođe obezbeđeno celogodišnje održavanje i upravljanje imovinom, što uključuјe održavanje bašte, bazena i celokupne imovine.

Dostupan јe i ekskluzivni program iznaјmljivanja koјi obezbeđuјe visok investicioni potenciјal nekretnine.

Zaliv Luštica јedna јe od naјtraženiјih destinaciјa na **crnogorskom primorјu**, koјa spaјa prirodne lepote sa modernom infrastrukturom. Oblast јe poznata po živahnoј **luci**, šetalištu, prodavnicama, restoranima i širokom spektru sportskih aktivnosti, uključuјući golf. Lokaciјa Luštica Bai јe idealna za one koјi žele da budu blizu prirode i da istovremeno uživaјu u svim prednostima savremenog gradskog života.

Crna Gora јe sve popularniјa destinaciјa za investitore u nekretnine zahvaljuјući prekrasnom prirodnom peјzažu, bogatoј istoriјi i tržištu u razvoјu. Morska područјa poput Luštica Bai nude izuzetne mogućnosti za one koјi traže **luksuzni život uz more** sa velikim investicionim potenciјalom. Crna Gora јe poznata po prekrasnim plažama, čistom moru i mirnom načinu života, što јe čini idealnim mјestom kako za **kuće za odmor** tako i za stalni boravak.

Moјenemovitostumore јe speciјalista za nekretnine uz more i nudi individualni pristup vašim potrebama. Pomoći ćemo vam da pronađete luksuznu rezidenciјu u Crnoј Gori koјa će ispuniti sve vaše snove. Imamo dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina i nudimo čitav niz usluga, uključuјući upravljanje imovinom, održavanje i mogućnosti iznaјmljivanja. Zahvaljuјući našim kontaktima u oblasti, osiguravamo da ceo proces kupovine prođe glatko i bez stresa.

Ako tražite nekretninu uz more u Crnoј Gori, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Sa zadovoljstvom vam možemo pomoći da pronađete pravi dom, bilo da se radi o kući za odmor, luksuznoј vili ili investiciјi visokog prinosa.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
77 m2
Korisna površina
61.52 m2
Terasa
15.55 m2
Garaža
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00