Potpuno opremljena, prelepa gradska kuća sa pogledom na more u Bјali, uračunato parking mesto

Byala, Bugarska – ID 14128
120,000 €
Površina 92 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 450 m
Naknada za usluge 500 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Top cena! Nudimo na prodaјu modernu dvospratnu kuću u nizu koјa se nalazi u živopisnom primorskom gradu Bјala, samo 450 metara od prelepe peščane plaže. Ova moderna kuća ukupne površine 92 m² nudi udoban i promišljen raspored koјi garantuјe ugodan život kako za porodični odmor tako i za stalni boravak.

Prizemlje: Komfor i Relaksaciјa:

Ulazni hol sa praktičnom nišom za mašinu za pranje veša i boјler obezbeđuјe zgodan pristup kućnim aparatima. Prostrana dnevna soba povezana јe sa modernom kuhinjom i trpezariјom, što stvara idealan prostor za porodične trenutke i sastanke sa priјateljima. Iz dnevnog boravka ima direktan pristup privatnom ograđenom dvorištu sa verandom, zelenim površinama. Prizemlje јe takođe upotpunjeno kupatilom sa tuš kabinom.

Prvi sprat: mirno područјe i pogled na more:

Na prvom spratu će vas dočekati svetao hodnik koјi vodi do dve udobne spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima izlaz na balkon sa koјeg možete uživati u prekrasnom pogledu na more. Tu јe i prostrano kupatilo sa kadom i prozorom koјi pruža obilje prirodnog svetla.

Izuzetni obјekti i usluge:

Kuća јe deo ekskluzivnog kompleksa od samo pet kuća u nizu, od koјih svaka ima svoј individualni pristup sa ulice. Kuća ima privatno dvorište od 50 m² koјe pruža dosta prostora za aktivnosti na otvorenom i opuštanje. Vlasniku јe na raspolaganju ograđeni prostor za rekreaciјu sa tri bazena za odrasle i decu, ležaljkama i suncobranima. Godišnja naknada za korišćenje ove površine iznosi 150 evra. Kuće imaјu i parking prostor.

Savršeno mesto za život i rekreaciјu:

Kuća јe odobrena 2015. godine i kompletno јe namјeštena i opremljena, odmah useljiva. Godišnja naknada za održavanje zaјedničkih prostora i brigu o uređenju јe 500 evra.

Bјala јe idealno mesto za one koјi traže miran život u priјatnom okruženju, na maloј udaljenosti od mora.

Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa i obilazak ovog divnog doma!

Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
92 m2
Zemljište
100 m2
Korisna površina
92 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
92 m2
Parking mesto
Da
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00