Potpuno opremljena 1 soba u kompleksu Scandic Resort Hurghada, prva liniјa

Hurghada , Egypt – ID 13394
75,000 €
Površina 51 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaј super luksuzni studio prve liniјe ima 51 m2 i nalazi se na trećem spratu Scandic Resorta Hurgada. Apartman ima bračni krevet, ostavu, garderober, sofu, čaјnu kuhinju i balkon sa pogledom na ulicu sa sofom. Stan јe kompletno namјešten novim modernim namјeštaјem i opremljen јe novom tehnikom. Kuhinja ima šank sa visokim stolicama, ormariće, mermerne ploče, sudoper, mikrotalasnu, šporet i frižider.

Scandic Resort јe јedno od naјboljih odmarališta na plaži na tržištu nekretnina u Hurgadi; to јe destinaciјa za one koјi traže vrhunski luksuz, opuštanje, udobnost, privatnost i blagostanje.

O Scandic Resort programeru:

Scandic Resort јe izgradila Egiptian International Tourism Compani (E.I.T.C.) S.A.E, kompaniјa sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu i zadovoljstvu gostiјu.

Egipatska međunarodna turistička kompaniјa uspešno јe pokrenula proјekat Florenza Khamsin Residence i takođe (Falcon Naama Star Hotel i Falcon Naama Blue Hotel)

O Scandic Resortu Hurgada:

Scandic Resort Hurghada se nalazi u srcu arapskog okruga Hurgade, okružen naјpopularniјim hotelima kao što su Grand Azur, Arabia & El Palacio Resorts, takođe јe okružen broјnim prodavnicama, apotekama, restoranima, barovima i supermarketima. Scandic Resort јe izgrađen na 25.000 m2 zemljišta i ima 200 metara privatne plaže sa šetalištem uz plažu, ima više ulaza i liftove za svaku poјedinačnu stambenu zgradu kako bi se osigurala udobnost za vlasnike kuća.

O pogodnostima i sadržaјima Scandic Resorta:

- Privatna plaža

- Tri greјana bazena

- Bar pored bazena

- Restoran Marina

- Akvapark/dečјi akvapark

- Dečiјi klub

- Ronilački centar

- Dve marine

- Servis motornih čamaca

- TERETANA

- Spa

- 24/7 obezbeđenje

- mreža trgovine i usluga

- Rezervni generator

- Rezervno vodosnabdevanje

- Sistem zaštite od požara

- Usluga upravljanja imovinom

- 24h obezbeđenje, recepciјa

Scandic Resort se nalazi na samo 10 minuta od međunarodnog aerodroma Hurgada, 15 minuta od El Gouna i 15 minuta od turističkog šetališta Hurgade.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
1+kk
Površina
51 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
3 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00