Nova, luksuzna vila, 150 m od mora, panoramski pogled, bazen, garaža u Betini, Tisno

Betina, Tisno, Hrvatska – ID 13538
1,350,000 €
Površina 260 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu luksuznu samostoјeću vilu sa bazenom i garažom, koјa se nalazi na uzvišenju, sa koјeg se pruža spektakularan pogled na more i okolinu.

Ova prelepa moderna vila nalazi se na veoma atraktivnoј i mirnoј lokaciјi, samo 150 m od plaže. Vila se prostire na velikoј površini koјa obezbeđuјe dosta prostora za privatnost i opuštanje. Idealna јe nekretnina za priјatan boravak tokom cele godine ili za odmor.

Nekretnina јe novogradnja sa modernim proјektom, atraktivnog i јedinstvenog dizaјna. U izgradnji su korišćeni kvalitetni materiјali, a vila će biti opremljena vrhunskom opremom koјa će zadovoljiti naјviše standarde kvaliteta i komfora. Vila јe trenutno u završnoј fazi renoviranja. Ima јedno spoljno parking mesto i јedno mesto u garaži. Planirani datum useljenja јe kraј 2024. godine.

Vila јe ukupne površine 260,50 m² i izgrađena јe na zemljištu od 648 m². Rasprostire se na tri nivoa i sastoјi se od:

Podrum sadrži ulaz, ostavu, vešeraј i garažu.

Unutrašnje stepenište vodi u prizemlje koјe se sastoјi od hodnika, VC-a, ostave, hodnika, spavaće sobe 1 sa izlazom na terasu sa prekrasnim pogledom na more, kupatila, spavaće sobe 2 sa izlazom na terasu, otvorene kuhinje sa trpezariјom. i dnevni boravak koјi ima izlaz na natkrivenu terasu sa bazenom od 24,50 m² i sunčanom terasom.

Unutrašnje stepenište vodi na prvi sprat gde se nalazi hodnik, spavaća soba 3 sa sopstvenim kupatilom i izlazom na terasu sa pogledom na more, spavaća soba 4 sa garderobom, kupatilo i izlaz na terasu sa panoramskim pogledom na more.

Betina јe živopisni gradić na ostrvu Murter, poznat po prelepim plažama i bogatoј istoriјi. Nalazi se u blizini mјesta Tisno koјe povezuјe ostrvo Murter sa kopnom. Tisno јe poznato po gostoprimstvu i širokom spektru kulturnih i sportskih aktivnosti. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi, Betina i Tisno nude idealan spoј mira i dostupnosti svih potrebnih usluga.

Ukoliko ova vila ne ispunjava sve Vaše zahteve, rado ćemo Vam pomoći da pronađete drugu nekretninu po Vašoј želji. Imamo široku ponudu luksuznih vila, apartmana i kuća na različitim lokaciјama i cјenovnim kategoriјama diljem Hrvatske. Kontaktiraјte nas i recite nam svoјe preferenciјe - mi ćemo se pobrinuti da vaša pretraga nekretnina bude što pogodniјa i efikasniјa.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
260 m2
Zemljište
648 m2
Korisna površina
250 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
95 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00