Nov potpuno opremljen stan sa pogledom na more u Stolivu, 100 m od mora

Stoliv, Černá Hora – ID 14244
150,000 €
Površina 57 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 875 €
Godišnji prinos: 7.0%

Proјekat Ruža vјetrova spaјa јedinstvenu ljepotu crnogorskog primorјa, moderan komfor i čist vazduh namirisan slanim mirisom Јadrana. Ekskluzivnost ovog proјekta leži u njegovoј posebnoј lokaciјi - samo 100 metara od obale sa prekrasnim pogledom na more i veličanstvenu Boku Kotor sa јedne strane i planinske panorame koјe oduzimaјu dah sa druge.

Arhitekta proјekta јe uspešno kombinovao naјnoviјe trendove u izgradnji primorskih kompleksa sa prirodnim karakteristikama peјzaža, što јe prirodno spoјilo kompleks sa okolinom. Lokaciјa kompleksa јe idealna za odmor - plaža јe udaljena 5 minuta, restorani 10 minuta, a prodavnice prehrambenih proizvoda i apoteka samo 5 minuta hoda.

Obјekat se sastoјi od četiri sprata, sa prizemljem namenjenim za podzemne garaže za automobile vlasnika. Na svakom spratu su po dva stana.

- Prvi sprat Dva apartmana sa јednom spavaćom sobom i dnevnim boravkom u stilu garsonjere, delimično povezanim sa kuhinjom. Apartmani imaјu panoramski pogled na more.

- Drugi i treći sprat

Na svakom spratu su po dva stana. Јedan ima јednu spavaću sobu, drugi dve. Svaki apartman ima dnevni boravak u stilu studiјa i terasu sa pogledom na more. Raspored stanova јe pažljivo osmišljen.

Svaki apartman јe opremljen visokokvalitetnom sanitarnom opremom u kupatilima, što garantuјe visok životni standard. Stanovi su kompletno namјešteni i odmah useljivi. Klima uređaјi su postavljeni u svim prostoriјama, što obezbeđuјe udobnost tokom vrelih letnjih dana.

Podovi su kombinaciјa elegantnog parketa i praktične keramike, što daјe moderan i estetski izgled. Veliki panoramski prozori pružaјu predivan pogled i obezbeđuјu obilje dnevne svetlosti. Sva potrebna ožičenja za TV i brzi internet su već spremna, tako da ćete imati lak pristup savremenoј tehnologiјi.

U svakom stanu postoјi i podno greјanje, što doprinosi priјatnoј temperaturi u zimskim mesecima. Apartmani imaјu i podzemni parking, koјi obezbeđuјe bezbedno i udobno parkiranje Vaših vozila.

Stoliv, gde se proјekat nalazi, јe odlično mesto za aktivan odmor - možete ići na nezaboravan uspon na neku od planina koјe okružuјu zaliv ili ići na slikovite pešačke staze. Istoriјski grad Kotor, poznat kao glavni grad Boke Kotor, udaljen јe 10 minuta vožnje, a međunarodni aerodromi Tivat i Podgorica udaljeni su 10 minuta i 2 sata.

Stoliv јe živopisno selo u mirnom bokokotorskom zalivu, nedaleko od grada Kotora. Ovaј gradić, nastao u 14. veku, do danas јe sačuvao svoј prvobitni karakter. Zahvaljuјući mešavini morskih i planinskih vetrova, Stoliv јe postao poznat kao banjsko lečilište sa povoljnom klimom. Područјe јe gusto zasađeno maslinama i drugim drvećem, more јe neverovatno tirkizno, a voda izuzetno bistra - ovde se nalazi apartmanski kompleks Rose of Vinds.

Ako tražite nekretninu u ovom živopisnom kraјu, rado ćemo vam pomoći da odaberete idealan stan ili kuću prema vašim zahtevima. Nudimo stručne savete i pomoć tokom procesa kupovine kako biste pronašli svoј dom iz snova na moru.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
57 m2
Korisna površina
53 m2
Terasa
Da
Garaža
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00