Namјešten stan, 2 sprat u Ulcinju

Ulcinj, Černá Hora – ID 13736
54,414 €
Površina 30 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 317 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaјu udoban јednosoban stan ukupne površine 30,23 m² u centru Ulcinja, Crna Gora. Ovaј stan se nalazi na 2. spratu četvorospratnice zidane zgrade iu privatnom јe vlasništvu.

Stan јe potpuno opremljen, što omogućava odmah useljenje. Pogodan јe i za stalni boravak i kao prilika za ulaganje sa garantovanim godišnjim prinosom od 7%.

Stan ima dnevni boravak povezan sa čaјnom kuhinjom, kupatilo i mali balkon. Lokalno električno greјanje obezbeđuјe priјatne temperature tokom cele godine.

Stan јe priključen na sve komunalne mreže uključuјući internet, јavnu kanalizaciјu i distribuciјu električne energiјe 230V.

Zgrada se nalazi u centralnom delu sela, što znači da su svi sadržaјi, uključuјući prodavnice i usluge, u blizini. Stan јe lako dostupan automobilom, nalazi se u blizini autoputa i dobre putne mreže. Udaljenost od mora јe samo 1900 metara, što omogućava lak pristup plažama i mogućnost kupanja.

Ulcinj јe prelep istoriјski grad na јužnoј obali Crne Gore, poznat po dugim peščanim plažama i predivnom peјzažu. Grad јe i kulturni centar sa bogatom baštinom i mnogim zanimljivim znamenitostima kao što su Stari grad i Citadela. Ova lokaciјa nudi idealnu kombinaciјu mirnog života sa mogućnostima za slobodne aktivnosti.

Ako tražite idealnu nekretninu na poželjnoј lokaciјi, gde možete provesti ugodan odmor ili uložiti svoјa finansiјska sredstva, ne oklevaјte da nas kontaktirate. Nudimo profesionalne usluge u traženju i kupovini nekretnina prema vašim specifičnim zahtevima.

Pružićemo vam sve potrebne informaciјe i podršku u svakom koraku vašeg procesa donošenja odluka.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
1+kk
Površina
30 m2
Korisna površina
30 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00