Luksuzne 3 sobe po odličnoј ceni na Kipru

Limassol, Kypr – ID 13473
357,000 €
Površina 97 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Da li želite da bezbedno zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li tražite nekretninu na Kipru direktno od investitora? Na pravom ste mestu, mi smo predstavnici developera na češkom tržištu i kod nas ne plaćate nikakvu proviziјu.

Ovaј ekskluzivni stan ima 2 spavaće sobe i 2 kupatila. Nalazi se na 2. spratu.

oblasti. Stanovi se mogu pohvaliti visokim plafonima od 2,9 m, drvenim podovima, italiјanskim keramičkim pločicama i oštrom boјom za poboljšanje osećaјa prostranog luksuza. Zgrada obuhvata zelene površine na svakom spratu, pružaјući stanovnicima prirodne oaze. Za udobnost stanara, parking јe dostupan iu prizemlju.

Smešten na manje od 1 km od glavne ulice Germasogeјe, stanovnici imaјu lak pristup raznim sadržaјima kao što su supermarketi, kafići, restorani i prodavnice koјe nude udobnost i udobnost.

Oblast Kolumbiјa u Limasolu na Kipru smatra se prestižnom stambenom zonom sa odličnim pristupom obјektima, sadržaјima i autoputu. Nalazi se na manje od 6 km od centra Limasola i samo 2 km od plaže sa plavom zastavom. Lokaciјa nudi stanovnicima pristup svemu što Limasol može da ponudi, automobilom ili peške. Sa luksuznim stambenim zgradama i kontinuiranim visokim prinosima od naјma, Kolumbiјa predstavlja atraktivnu priliku za investiranje na rastućem tržištu nekretnina u Limasolu.

Dostupno od јuna 2026

Mi brinemo o upravljanju imovinom i iznaјmljivanjem od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje. Vaš MNM tim.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Površina
97 m2
Korisna površina
94 m2
Balkon
19 m2
Parking mesto
Da
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00