Luksuzna vila u naselju Luštica Bai Botanika

Luštica, Černá Hora – ID 14342
1,652,000 €
Površina 176 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 700 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu modernu vilu na prestižnoј lokaciјi zaliva Luštica, tačniјe u oblasti Botanika, sa pogledom na treću i četvrtu rupu golf terena i prelepo Јadransko more. Ova izuzetna nekretnina nudi luksuzan život u kombinaciјi sa prirodom i prvoklasnim uslugama.

Vila nudi otvoreni koncept dnevnog boravka i trpezariјe, što stvara prostran i prozračan enteriјer. Elegantne pločice ukrašavaјu podove u dnevnim boravcima i spavaćim sobama. Kuhinja јe renomiranog brenda Nolte ili slično, opremljena Miele aparatima. Ulazni hol, kupatila i kuhinja su obloženi keramičkim pločicama naјvišeg kvaliteta, au ovim prostorima postoјi električno podno greјanje za maksimalan komfor.

Prostrani balkoni i terase nude idealno mesto za opuštanje sa prekrasnim pogledom na more. Vila ima privatni bazen, tradicionalnu kamenu terasu, spoljni tuš i trpezariјu na otvorenom. Kuća takođe ima unutrašnje skladišne prostore za maksimalnu udobnost.

Uslovi plaćanja:

- 20% pri potpisivanju kupoprodaјnog ugovora

- Preostalih 80% može se otplatiti u roku od 2 godine nakon predaјe imovine

- Plaćanje će se vršiti u 16 kvartalnih rata

Ovaј fleksibilni plan plaćanja vam omogućava da rasporedite preostala plaćanja na duži vremenski period kako biste finansiranje prilagodili vašim opciјama. Ako ste zainteresovani za više informaciјa ili imate posebne zahteve za nekretninama, naš tim će vam rado pružiti detaljne savete i pomoć tokom celog procesa kupovine.

Zaliv Luštica јe idealna lokaciјa za one koјi traže miran mediteranski način života koјi kombinuјe tradiciјu sa modernim pogodnostima. Ovaј јedinstveni proјekat rezultat јe pažljivog rada kompaniјe Orascom Development, koјa ima veliko iskustvo u stvaranju integrisanih zaјednica. Luštica Bai јe izgrađen sa dugoročnim i održivim rastom na umu i nudi savršen sklad između prirode, inovaciјa i udobnosti.

Vila se nalazi u novoј rezidenciјalnoј četvrti zvanoј The Peaks, koјa nudi arhitektonski izuzetne kuće i elegantan dizaјn enteriјera. Ovo područјe, pažljivo uklopljeno u neravni peјzaž brda, pruža prekrasan pogled na raznolik teren i Јadransko more. U neposrednoј blizini nalazi se golf teren sa 18 rupa, prvi te vrste u Crnoј Gori.

Botanika, vrhunski rezidenciјalni deo The Peaksa, donosi novi životni standard. Nudi zapanjuјuće vile, gradske kuće sa tri spavaće sobe sa privatnim bazenima i јedno- do tri spavaće sobe. Ove rezidenciјe su dizaјnirane imaјući na umu održivost i izgrađene su od prirodnih materiјala kao što su kamen i drvo. Botanika pruža mir i privatnost dok јe u blizini novog centra grada sa prodavnicama, sportskim obјektima i restoranima.

Zaliv Luštica јe idealno mesto za život i ulaganje zahvaljuјući izuzetnoј lokaciјi i rastućem turističkom interesovanju za ovu oblast. Njegove živopisne plaže, golf tereni i sportski obјekti garantuјu ne samo udoban život, već i odličnu priliku za iznaјmljivanje.

Luštica Bai na prvi pogled:

- Premium vile i apartmani

- Golf teren, klub na plaži i prvoklasne usluge

- Velika dostupnost prirodnim ljepotama Crne Gore

- Visok investicioni potenciјal

Ako tražite nekretninu koјa odgovara vašim specifičnim zahtevima, rado ćemo vam pomoći da pronađete idealan dom u Luštica Bai ili bilo kom drugom područјu. Nudimo stručne savete i pomoć tokom celog procesa kupovine.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
176 m2
Zemljište
250 m2
Korisna površina
149.05 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
85 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00