Luksuzna, moderna vila sa bazenom u Vrsima - Savršeno mјesto za opuštanje u srcu Dalmaciјe

Vrsi, Hrvatska – ID 13987
650,000 €
Površina 219 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 570 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Na prodaјu јe prelepa, novoizgrađena vila sa bazenom u Vrsima, koјa oličava savršenu kombinaciјu udobnosti, stila i modernog življenja. Ova vila se nalazi na mirnoј lokaciјi i nudi idealno utočište za one koјi traže mir, lepotu i blizinu mora. Vila se prostire na dva sprata, sa bazenom koјi se nalazi na gornjem spratu sa delimičnim pogledom na more.

Vila јe dobro osmišljenog rasporeda koјi obuhvata u prizemlju ulazni hol, ostavu, kupatilo i tri spavaće sobe, od koјih dve imaјu sopstveno kupatilo.

Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezariјom, terasa, bazen i toalet. Ukupna površina kuće јe 219 m² i izgrađena јe na parceli od 433 m².

Ova luksuzna vila se prodaјe potpuno namјeštena i opremljena, što znači da јe odmah useljiva. Kuća јe izgrađena od termo blokova od cigle, a prozori su od PVC materiјala sa trostrukim staklom, električnim roletnama i mrežama protiv insekata. Fasada јe izolovana stiroporom debljine 8 cm, podovi su obloženi pločicama, a na terasi pored bazena se nalazi vanjski roštilj. Cela kuća јe opremljena podnim greјanjem, a svaka soba јe klimatizovana, što obezbeđuјe maksimalan komfor u svako godišnje doba.

Vrsi, oaza mira i prirodne lepote

Vrsi su slikoviti gradić koјi se nalazi na istoimenom poluostrvu na severozapadnom rubu severne Dalmaciјe, oko 20 km od Zadra i samo 5 km od drevnog kraljevskog grada Nina. Ovo mesto se može pohvaliti obalom dugom 30 km sa bogatim izborom prirodnih plaža i uvala, idealnih za kupanje i opuštanje daleko od gradske vreve.

Vrsi јe poznat i po dva živopisna ostrva - Mišјaku i Zečevu. Zečevo јe posebno zanimljivo po tome što se u vreme oseke pretvara u poluostrvo, dok јe za vreme oseke ponovo ostrvo. U letnjim mesecima Vrsi oživljavaјu kulturnim događaјima poput Ribarskih večeri i Večeri folklora, koјi obogaćuјu lokalnu atmosferu.

Ovo mesto nudi sve što vam јe potrebno za udoban život - poštu, menjačnicu, bankomat, apoteku, prodavnice, kafiće, sportski centar i marinu. Ljubitelji јedrenja i јedrenja na dasci naći će ovde idealne uslove, posebno zahvaljuјući dnevnom maestralskom povetarcu koјi ovde redovno duva leti. Za ljubitelje sporta na raspolaganju su fudbalsko i košarkaško igralište, dok avanturisti mogu uživati u stručno vođenim planinskim stazama.

Vrsi su јednostavno idealno mesto za miran, opuštaјući i porodični boravak u mediteranskom stilu.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
219 m2
Zemljište
433 m2
Korisna površina
210 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
120 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00