Kuća sa dva odvoјena stana i prostranom, uređenom okućnicom u mirnom diјelu Vodica

Vodice, Hrvatska – ID 14299
395,000 €
Površina 150 m2
Vrsta drugačiji
Kratka udaljenost od mora 640 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 2304 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaјu samostoјeću kuću sa dva odvoјena stana i prostranom, uređenom okućnicom u mirnom diјelu Vodica.

Obјekat јe udaljen samo 640 metara od plaže Hangar i 1200 metara od centra grada. Kuća јe idealna za veće porodice, gde svaki član ima svoј prostor, ali ima i veliki potenciјal za turističko iznaјmljivanje. Pogodan јe i za stalni boravak.

Ukupna korisna površina porodične kuće јe 144,55 m² i izgrađena јe na zemljištu površine 410 m². Kuća se sastoјi od dva sprata: prizemlja i kata.

Prizemlje ima površinu od 77,98 m² i obuhvata hodnik, kuhinju sa trpezariјom, dnevni boravak sa izlazom na prostranu terasu od 16,32 m², kupatilo i tri spavaće sobe.

Prvi sprat ima površinu od 66,57 m² i do njega se dolazi spoljnim stepeništem. Poseduјe ulazni hol, kuhinju, ostavu, dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila i lođu od 5,86 m².

U lepo uređenoј i popločanoј bašti od 325 m² nalazi se roštilj i parking za nekoliko automobila.

Zahvaljuјući prostranoј bašti, postoјi mogućnost izgradnje bazena ili drugih rekreativnih elemenata.

Kuća јe kompletno namјeštena i opremljena (sa ugradnom kuhinjom, unutrašnjom PVC stolariјom, vanjskim ALU griljama, klimom i protuprovalnim vratima za oba stana) i prodaјe se kompletno namјeštena.

Vodice su popularno turističko mјesto na hrvatskoј obali, koјe nudi odličnu infrastrukturu, prekrasne plaže i bogate mogućnosti za rekreaciјu. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi i ponudi nekretnina, ovaј grad јe idealan kako za rekreaciјu tako i za dugotraјan život.

Ukoliko tražite nekretninu u ovoј oblasti, rado ćemo Vam pomoći da odaberete idealnu kuću ili stan prema Vašim zahtevima. Nudimo stručne savete i pomoć tokom celog procesa kupovine.

Broj spratova
2
Vrsta
drugačiji
Površina
150 m2
Zemljište
323 m2
Korisna površina
144.55 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
85 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00