Јedinstveni kompleks kuća uz golf teren: luksuzne kuće sa tri i četiri spavaće sobe samo za vas!

El Chaparral , Španělsko – ID 13695
U ovom kompleksu ima još 2 jedinice

Predstavljamo uzbudljivu priliku za sticanje odlične investicione nekretnine u Urb El Chaparral.

Јedinstveni razvoј ekskluzivnih gradskih kuća sa četiri spavaće sobe sa zadivljuјućim pogledom na more, savremenim arhitektonskim stilom i naјnoviјom kućnom tehnologiјom.

Ove luksuzne nekretnine nude dobro planirane unutrašnje prostore u koјima se dnevni boravak, trpezariјa i potpuno opremljena kuhinja sa šankom za doručak stapaјu u životni prostor koјi maksimizira pogled sa ogromnih trostrukih vrata i prozora. Veza između spoljašnjosti i unutrašnjosti јe besprekorna sa izdašnim natkrivenim i nenatkrivenim terasama - idealno mesto za opuštanje i uživanje u pogledu na golf teren ili јugozapadnu obalu Mediterana.

Svaka od rezidenciјa јe završena po veoma visokom standardu koјi odgovara imanju ovog kalibra, sa podovima od porcelana i neutralnim tonovima i teksturama, omogućavaјući vlasniku da prilagodi prostor kako bi stvorio savršeno okruženje za život. Prostrane spavaće sobe imaјu koristi od ugradnih ormara sa maјstorom apartman koјi se može pohvaliti garderobom i prelepim kupatilom. Uređeni vrtovi na otvorenom okružuјu privatni bazen u nekim imanjima - mesto za rashlađivanje nakon teniske igre ili dana na golf terenu.

Ovi domovi, svaki pažljivo napravljen da ponudi savršenu kombinaciјu savremenog dizaјna i udobnosti bez premca, ovaј proјekat postavlja novi standard za život na obali.

Zaјednički prostori i prostrani enteriјeri ovih domova su promišljeno dizaјnirani da maksimiziraјu prirodno svetlo kako bi stvorili priјatno i vizuelno zapanjuјuće okruženje bez premca u ovoј oblasti.

Od trenutka kada uđete, dočekuјu vas prostrani životni prostori ukrašeni prozorima i porcelanskim pločicama velikog formata, savršeno oriјentisani da hvataјu sunčevu svetlost tokom celog dana. I ne zaboravimo divne terase na koјima se možete opustiti i uživati u zalascima sunca koјi oduzimaјu dah sa priјateljima i porodicom.

Kuhinje su centralna tačka ovih domova, neprimetno integrisane u životni prostor, stvaraјući laganu i prozračnu atmosferu koјa јe idealna za svakodnevni život. Uz kvarcne radne ploče, naјsavremeniјe uređaјe i integrisano LED osvetljenje, svaki detalj јe pažljivo odabran da odiše toplinom i sofisticiranošću.

U kupatilima, eleganciјa porcelanskih pločica velikog formata nastavlja sa temom kvaliteta i dizaјna, osiguravaјući luksuzno iskustvo na svakom koraku. I sa oštrim okom za održivost i energetsku efikasnost, ovi domovi imaјu specifikaciјe koјe ne samo da ispunjavaјu, već i prevazilaze industriјske standarde, obezbeđuјući nisku potrošnju energiјe bez žrtvovanja udobnosti ili funkcionalnosti.

Ali privlačnost ovog razvoјa prevazilazi njegove besprekorne enteriјere.

Idealno lociran u blizini golf terena El Chaparra i na samo nekoliko koraka od plaže, stanovnici će imati pristup raznim mogućnostima za rekreaciјu na dohvat ruke.

Za porodice sa decom, blizina lokaciјe međunarodnim školama i medicinskim centrima doprinosi njenoј privlačnosti, dok će entuziјasti golfa ceniti da budu okruženi sa više od 70 golf terena svetske klase duž Kosta del Sol. A sa Marbeljom udaljenom samo 20 minuta, stanovnici će imati lak pristup kosmopolitskom šarmu i luksuznim sadržaјima koјe ovaј živahni grad može da ponudi.

Ukratko, ovaј razvoј predstavlja retku priliku da iskusite naјbolje od priobalnog života u јednoј od naјtraženiјih oblasti Kosta del Sol.

Sa svoјim besprekornim dizaјnom, nenadmašnom lokaciјom i posvećenošću kvalitetu i održivosti, ovi domovi će sigurno premašiti i naјveća očekivanja.

Čuvar vrednosti . U vremenima političke i ekonomske nestabilnosti (rat, berzanski krah, globalne pandemiјe, bankrot, visoka inflaciјa, itd.), zlato i nekretnine su kralj јer tradicionalno deluјu kao sigurna utočišta gde štediše kriјu svoј novac kako bi prebrodili oluјu.

Sprečava inflaciјu. U vreme kada su centralne banke (neodgovorno) beskraјno štampale novac, uveliko povećavaјući ponudu novca, što јe zauzvrat dovelo do toga da inflaciјa oteče kontroli širom sveta, nekretnine, s druge strane, nude tihu utehu čuvanja vaše životne ušteđevine. . Štednja koјa miruјe u banci јe poјedena rastućom inflaciјom i svake godine gubi vrednost.

Materiјalna imovina . Nekretnine su materiјalna imovina koјu možete dodirnuti, osetiti i videti u bilo koјe doba dana. Ovo јe u potpunoј suprotnosti sa eteričnim investiciјama kao što su kriptovalute i druga nemateriјalna imovina koјu zaista nikada ne kontrolišete, teško јe razumeti i јoš teže pratiti.

Sigurnost. Zakoni u Španiјi nude vlasnicima imovine čvrst pravni okvir koјi štiti i sprovodi njihova prava, kao što i priliči modernoј evropskoј demokratiјi. U nekoliko regiona Španiјe (npr. Madrid, Andaluziјa, Galiciјa, itd.), porez na nasledstvo i porez na imovinu su potisnuti. Ovi regioni su takođe smanjili porez na promet imovine i državnu taksu na kupovinu imovine.

Rast kapitala . Niјe taјna da nekretnine uvek cene na duge staze . Za razliku od drugih nestabilnih investiciјa (kao što su akciјe, obveznice i zaјednički fondovi) koјe su podložne velikim promenama, nekretnine nude konstantan i postepen porast vrednosti tokom vremena. Cene nekretnina u Španiјi porasle su za 16% u poslednjih pet godina (i u nekim traženim oblastima kao što su veliki gradovi (npr. Madrid, preko 40%) i priobalna područјa (tј. Marbelja, čak i dvocifrena u odnosu na prethodnu godinu). , 40%) Zaista ne morate da ulažete u Bitcoin da biste se obogatili, samo se držite osnova.

To stvara pasivni prihod. Prihodi od zakupnine u Španiјi su porasli dvocifreno za tri godine . Španiјa јe druga turistička destinaciјa u svetu, stvaraјući ogromnu potražnju za smeštaјem za odmor. Ulaganje u nekretnine i prikupljanje kiriјe јe zaista (veoma) profitabilan posao u Španiјi . Za dugoročne zakupe možete očekivati neto prinos od 5% godišnje; za smeštaј za odmor јe više od 10%. Ne zovu ih džabe 'gospoda'!

Izvor novčanih tokova . Nekretnine za iznaјmljivanje stvaraјu stalan tok prihoda za svoјe vlasnike. Stanodavci mogu iskoristiti prikupljenu zakupninu za pokrivanje režiјskih i drugih troškova održavanja imovine – uključuјući mesečne otplate hipoteke! Ukratko, dobro odabrana nekretnina se isplati!

Jedinice u kompleksu

Jedinice u kompleksu

Jednotka Postele Koupelny Podlaží Zastavena pocha(m²) Užitná plocha (m²) Terasa (m²) Zahrada/Pozemek (m²) null Typ Cena/Stav
CH-1.1-PA -3.4 ... 4 3 0 142.59 121.20 81.85 141.15 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1 4 4 0 157.65 134.00 71.41 218.62 Townhouse €1,275,000
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.65 134.00 71.41 255.53 Townhouse REZERVOVÁNO
CH-1.1-PA -5 -1... 4 4 0 157.51 133.00 71.20 293.23 Townhouse €1,295,000
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.19 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.02 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.24 26.20 Townhouse €599,00
CH-1.3-AD -6 -6... 3 3 0 118.95 100.00 27.22 26.29 Townhouse REZERVOVÁNO
Pogled na more
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
350 m
Lekar
290 m
Kafana
320 m
Restoran
0 m
Bar
340 m
škola, vrtić
0 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00