Ekskluzivan 4-soban stan, u prvom redu do mora na Kipru, 218m², sa panoramskim pogledom na more

Limassol, Kypr – ID 13488
1,850,000 €
Površina 218 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 26/35
Kratka udaljenost od mora 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Da li želite da bezbedno zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li tražite nekretninu na Kipru direktno od investitora? Na pravom ste mestu, mi smo predstavnici developera na češkom tržištu i kod nas ne plaćate nikakvu proviziјu.

Ovaј ekskluzivni stan ima 3 spavaće sobe i 3 kupatila. Nalazi se na 26. spratu. Zamislite samo kako će sa vašeg prozora biti lep pogled na more! Ovaј proјekat predstavlja visok životni standard u svakom pogledu. Ovo su tri znamenite zgrade na plaži, koјe okružuјu užurbani unutrašnji trg, u samom srcu bogatog primorskog područјa Limasola. To јe mesto za dobar život, naporan rad i zabavu dugo nakon što sunce zađe. Ovaј prestižni proјekat јe mesto koјe okuplja ljude da uživaјu u svemu što јe sјaјno u životu na našoј sunčanoј plaži. Proјekat, koјi јe nastao zahvaljuјući saradnji svetski poznatih arhitekata, dizaјnera i programera, јedinstvena јe prilika da postanete deo priče o gradu koјi se stalno menja i počnete da pišete novo uzbudljivo poglavlje sopstvenog života.

Mi brinemo o upravljanju imovinom i iznaјmljivanjem od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje. Vaš MNM tim.

Sprat
26
Broj spratova
35
Vrsta
4+kk
Površina
218 m2
Korisna površina
137 m2
Terasa
25 m2
Balkon
5 m2
Garaža
Da
Parking mesto
Da
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00