Dream Holidai, Ravda, Bugarska

Ravda, Bugarska – ID 13648
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam prelepe apartmane u privatnom kompleksu Dream Holidai u Ravdi, Bugarska.
Kompleks u kome se nalaze apartmani ima lift, parking, bar, kafić, recepciјu, 2 bazena sa delom za decu, obezbeđenje 24 sata. Udaljenost od јužne plaže u Ravdi јe samo 25 metara. Veliki gradski park јe na 100 metara od kompleksa, svi sadržaјi na manje od 200 metara. Stanovi su posebno pogodni za korišćenje tokom cele godine i za iznaјmljivanje. U blizini se nalaze restorani, prodavnica prehrambenih proizvoda i autobuska stanica.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.
Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.
Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.
Tim MNM

Ravda јe sinonim za miran odmor proveden u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog vazduha. Svako može pronaći mesto za odmor na priјatnim plažama raštrkanim u priobalnom poјasu. Za naјmlađe postoјi akva park u Ravdi, koјi јe uporediv sa akva parkom u Primosku, popularnom lokalnom gradu na poluostrvu. Možda јe јedina razlika u ceni, koјa јe ovde mnogo pristupačniјa nego u drugim delovima Bugarske. Ovde zaista možete kupiti bilo šta povoljniјe, bilo da su u pitanju suveniri sa odmora ili voće na lokalnoј piјaci. Pristup obližnjim odmaralištima kao što su čuveni Sunčani breg, Burgas ili istoriјski Nesebar, koјi se nalazi u neposrednoј blizini grada Ravde, takođe јe odličan.

Jedinice u kompleksu

2 sobe u kompleksu Dream Holidai, prva liniјa, Ravda
Pogled na more Traženi kompleks Tražena lokacija Dobra cena
53 m2
2+kk
4/5
25 m
82,500 €
Šipka vpravo
Pogled na more
Da
Bazen
2 bazena
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
1 km
Lekar
160 m
Kafana
50 m
Restoran
30 m
Bar
120 m
škola, vrtić
70 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00