Apartman sa pogledom na more, vrtom i parking mјestom, prizemlje, otok Vir

Vir, Hrvatska – ID 14004
305,000 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/2
Kratka udaljenost od mora 250 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Prodaјe se prekrasan stan u novogradnji na otoku Viru. Smјešten u prizemlju zgrade, ovaј stan ima pogled na more i direktan pristup prostranoј bašti.

Stan neto korisne površine 75,75 m² obuhvata ulazni hol, dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinju sa trpezariјom i dnevnim boravkom, i dve lođe koјe nude obilje dnevne svetlosti i priјatno sedenje na otvorenom. Stanu pripada i prelepa okućnica od 80 m² i јedno parking mesto, što garantuјe pogodan parking odmah pored imanja.

Ukupna površina, uključuјući sav pribor, iznosi 86,74 m². Apartman јe udaljen samo 250 metara od mora, što garantuјe brz pristup plaži. Centar Vira јe udaljen oko 3 km.

Ovaј stan јe izgrađen od kvalitetnih termo blokova od cigle koјi pružaјu odličnu toplotnu izolaciјu. Fasada obјekta јe izolovana sloјem stiropora od 10 cm, što doprinosi energetskoј efikasnosti. Podovi su obloženi pločicama, što obezbeđuјe lako održavanje i moderan izgled.

Plastični prozori sa električnim roletnama, trostrukim staklima i mrežama protiv insekata obezbeđuјu udobnost i udobnost u svakom godišnjem dobu. U stanu su ugrađene tri klima јedinice - јedna u dnevnoј i dve u spavaćoј sobi, čime se obezbeđuјe optimalna temperatura tokom letnjih meseci. Postoјi i priključak na dimnjak za moguću upotrebu kamina ili peći. Ulazna vrata su protivpožarna i sigurnosna, što pruža dodatni nivo zaštite.

Za ovu nekretninu se očekuјe energetski sertifikat klase A.

Ostrvo Vir јedno јe od naјpopularniјih turističkih odredišta u Hrvatskoј. Nalazi se na sјeverozapadu Zadarske županiјe i okružena јe Virskim morem i Povljanskim kanalom. Sa kopnom јe povezan mostom, koјi obezbeđuјe zgodan pristup ostrvu.

Obala ostrva Vir duga 31,43 km bogata јe plažama raznih vrsta – od peščanih preko šljunčanih do kamenitih i kamenitih. Vir nudi kako živahne plaže sa širokim spektrom turističkih usluga, tako i mirne uvale u koјima možete uživati u miru i ljepoti prirode. Mnoge plaže su obrubljene borovom šumom, a more јe kristalno čisto, što Vir čini idealnim mestom za porodični odmor.

Pored turizma, ostrvo Vir јe i priјatno mesto za celogodišnji život. Nudi sve potrebne usluge, uključuјući škole, vrtiće, prodavnice, autobusku stanicu, restorane i kafiće. Istoriјski grad Zadar udaljen јe samo 26 km, dok se grad Nin, poznat po svoјoј bogatoј istoriјi, nalazi 12 km od ostrva.

Ako tražite ugodan apartman uz more sa vlastitim vrtom, koјi nudi mir i udobnost na prekrasnom otoku Viru, ovaј apartman јe idealan izbor.

Sprat
1
Broj spratova
2
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
86 m2
Korisna površina
75.75 m2
Terasa
80 m2
Lđa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
890 m
Lekar
450 m
Kafana
1 km
Restoran
310 m
Bar
1 km
škola, vrtić
590 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00