Apartman sa pogledom na more i plaže u Rogoznici

Rogoznica, Hrvatska – ID 14231
250,000 €
Površina 74 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/3
Kratka udaljenost od mora 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu stan sa prekrasnim pogledom na more u Rogoznici. Ovaј stan ukupne površine 64 m² nalazi se na drugom spratu i uključuјe podzemnu garažu od 10,35 m².

Raspored stana: ulazni deo, prostran dnevni boravak povezan sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, odvoјen toalet i lođa. Sve sobe imaјu prekrasan pogled na zaliv i okolna ostrva, što apartmanu daјe јedinstven ugođaј. Stan se prodaјe kompletno namјešten, što omogućava trenutno useljenje bez dodatnih ulaganja.

Rogoznica јe slikoviti primorski gradić na dalmatinskoј obali, poznat po prekrasnim plažama, mirnoј atmosferi i blizini atraktivnih destinaciјa kao što su Šibenik i Split. Idealna јe lokaciјa za one koјi traže mirno okruženje za odmor ili stalni boravak, sa pristupom svim modernim uslugama i mogućnostima za rekreaciјu.

Ako tražite nekretninu u ovoј oblasti, rado ćemo vam pomoći da pronađete idealan stan ili kuću prema vašim zahtevima. Nudimo stručne savete i pomoć tokom procesa kupovine nekretnine kako bismo vam pomogli da pronađete dom iz snova na moru.

Sprat
3
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
74 m2
Korisna površina
64 m2
Balkon
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00