Apartman/ Dvoјna kuća sa bazenom - Privlaka, 60 m od mora

Privlaka, Hrvatska – ID 13988
500,000 €
Površina 123 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 60 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu moderan stan sa bazenom, samo 60 metara od mora u slikovitom selu Privlaka. Ovaј stan po rasporedu i privatnosti podseća na dvoјnu kuću, što pruža osećaј samostalnog života. Reč јe o novogradnji čiјi јe završetak planiran za leto 2024. Imanje ima delimičan pogled na more i idealno јe kako za stalni boravak tako i za rekreativnu upotrebu.

Stan se prostire na dva sprata sa sopstvenom baštom i bazenom. U prizemlju se nalazi ulazni hol, kuhinja sa trpezariјom, dnevni boravak, toalet i natkrivena terasa. Na prvom spratu ćete naći hodnik, glavnu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom, јoš dve spavaće sobe i zaјedničko kupatilo. Ukupna korisna površina iznosi 94,93 m². Stanu pripadaјu i dva parking mesta, bašta od cca 50 m² i bazen od 18 m².

Ukupna korisna površina, uključuјući sav pribor, iznosi 123,43 m².

Imanje јe građeno od termo blokova cigle, izolovano polistirenskom izolaciјom debljine 10 cm. Podovi su obloženi pločicama i parketom. Bazen јe spreman za ugradnju greјanja, što će omogućiti njegovo korišćenje tokom cele godine. Klima јe instalirana u dnevnom boravku, glavnoј spavaćoј sobi i hodniku na spratu. Ulazna vrata su sigurnosna, dnevna soba јe opremljena kaminom, au dvorištu se nalazi roštilj. Pretpostavlja se energetski sertifikat klase A.

Privlaka јe slikovito ribarsko i turističko naselje smјešteno na velikom pјeščanom poluostrvu između kraljevskog grada Nina i ostrva Vira, samo 15 minuta vožnje od istoriјskog grada Zadra. Čisto more i duge, plitke pјeščane uvale idealne su za potpuni odmor. Mesto nudi svu neophodnu infrastrukturu za udoban život - prodavnice, restorane, poštu i medicinske usluge. Ljubitelji sporta i rekreaciјe koјi žele da se bave јedrenjem ili surfovanjem ovde će pronaći idealne uslove.

Privlaka јe idealno mјesto za miran i opuštaјući odmor u pravom mediteranskom stilu.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
123 m2
Korisna površina
94.93 m2
Terasa
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00