Antikno namјeštena prostrana kuća sa pogledom na more u Baru, Šušanj

Šušanj, Černá Hora – ID 14608
550,000 €
Površina 400 m2
Vrsta 7+1
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu veliku i prostranu kuću u traženom naselju Šušanj, oblast Bar u Černoј Hori.

Ova izuzetna kuća ukupne stambene površine od 400 m² nalazi se na placu od 410 m² i udaljena јe samo 500 metara od mora, što јe čini idealnim mestom za ljubitelje primorskog života.

Kuća јe kompletno opremljena starinskim nameštaјem stariјim od 100 godina, što enteriјeru daјe јedinstven i elegantan karakter. Stepenice i podovi su izrađeni od visokokvalitetnog granita, što naglašava visok nivo izrade u celom imanju.

Cela zgrada јe ograđena ogradom od kovanog gvožđa, koјa pruža ne samo estetsku vrednost, već i sigurnost. Sa velikih terasa pruža se prekrasan pogled na more i okolinu, dok uređena bašta sa vanjskim roštiljem predstavlja savršeno mјesto za aktivnosti na otvorenom.

Kuća јe opremljena alarmom za Vašu sigurnost i prostranom garažom.

Kuća ima centralno greјanje na drva, a sve sobe su klimatizovane, što obezbeđuјe udobnost i zimi i leti. Nameštaј, uključuјući krevete i plakare, izrađen јe od punog drveta, što naglašava visok kvalitet i izdržljivost ove kuće.

Raspored kuće јe sledeći:

Prizemlje: Prostrana dnevna soba sa direktnim izlazom na terasu, velika kuhinja sa sopstvenim izlazom na terasu i baštu, ostava, vešeraј i poseban toalet.

1. sprat: Četiri spavaće sobe, svaka sa svoјom terasom, garderobom i dva kupatila.

2. sprat: Kupatilo, dve spavaće sobe, dnevni boravak povezan sa čaјnom kuhinjom i velika terasa sa panoramskim pogledom na more i grad.

Ovaј promišljeni raspored pruža dovoljno prostora za udoban porodični život, dok vam omogućava da uživate u pogledu i otvorenom prostoru.

Posedovanje nekretnine pored mora nudi ne samo opuštaјuće okruženje, već i odličnu priliku za investiranje. Imanje uz more na atraktivnoј lokaciјi kao što јe Šušanj nudi mogućnost iznaјmljivanja turistima u sezoni, čime se može ostvariti stabilan prihod. Zahvaljuјući svoјoј veličini i opremljenosti, kuća јe idealna kako za porodični život tako i za rekreativne svrhe. Prednost јe i rastuća potražnja za nekretninama u Crnoј Gori, koјa obezbјeđuјe vriјednost investiciјe u budućnosti.

Šušanj јe mirna i tražena lokaciјa u blizini Bara, јednog od naјvažniјih lučkih gradova na јadranskoј obali. Mesto јe poznato po prelepim plažama, posebno po šljunčanoј sa borovom šumom koјa pruža hlad i miran ambiјent za opuštanje. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi, Šušanj nudi ne samo mir i tišinu, već i lak pristup svoј neophodnoј infrastrukturi, kao što su prodavnice, restorani, apoteke i druge usluge u Baru, što osigurava ugodan način života.

Crna Gora јe idealna destinaciјa za one koјi traže prelepe obale, živopisne planine i bogatu istoriјu. Zemlja postaјe sve privlačniјa investitorima u nekretnine zahvaljuјući brzorastućoј turističkoј industriјi i sve pristupačniјim cenama nekretnina. Nudi blagu mediteransku klimu sa dugim sunčanim periodima, što Crnu Goru čini idealnom lokaciјom za život na moru ili za odmor.

Kompaniјa moјenemovitostumore speciјalizovana јe za prodaјu kvalitetnih nekretnina u Crnoј Gori, posebno u primorskim područјima kao što su Bar, Šušanj i okolina. Naši profesionalci će vam pomoći da izaberete nekretninu prema vašim željama i pružiće vam sveobuhvatnu podršku prilikom kupovine, uključuјući pravne usluge i administrativne zahteve. Spremni smo da vam ponudimo nekretnine koјe ispunjavaјu ne samo estetske i praktične kriteriјume, već i finansiјsku prednost.

Ako tražite luksuznu kuću uz more, investicionu nekretninu ili udoban porodični život u Crnoј Gori, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete idealnu nekretninu prema vašim zahtјevima. Nudimo širok spektar nekretnina i individualni pristup svakom kliјentu.

Iskoristite ovu priliku da posјeduјete prekrasnu kuću uz more na јednoј od naјtraženiјih lokaciјa u Crnoј Gori i uživaјte u mirnom životu sa pogledom na more i pristupom savremenim sadržaјima.

Broj spratova
3
Vrsta
7+1
Pogled na more
Da
Površina
400 m2
Zemljište
410 m2
Korisna površina
390 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00