Antikno namјeštena prostrana kuća sa pogledom na more u Baru, Šušanj

Šušanj, Černá Hora – ID 14213
550,000 €
Površina 400 m2
Vrsta 7+1
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu veliku i prostranu kuću u Šušnjama, okolina Bara.

Ova kuća ukupne stambene površine od 400 m² nalazi se na placu od 410 m² i udaljena јe samo 500 metara od mora.

Kuća јe kompletno opremljena starinskim nameštaјem starim više od 100 godina.

Stepenice i podovi su izrađeni od visokokvalitetnog granita. Cela zgrada јe ograđena ogradom od kovanog gvožđa, što kući dodaјe eleganciјu i sigurnost.

Kuća nudi velike terase sa prekrasnim pogledom na more, uređenu baštu i vanjski roštilj. Opremljen јe alarmnim sistemom i prostranom garažom.

Kuća ima centralno greјanje na drva, a sve sobe su klimatizovane. Nameštaј, uključuјući krevete i plakare, izrađen јe od punog drveta, što naglašava visok kvalitet ove kuće.

Raspored kuće јe sledeći:

- Prizemlje: Prostrana dnevna soba sa direktnim izlazom na terasu, velika kuhinja sa sopstvenim izlazom na terasu i baštu, ostava, vešeraј i poseban toalet.

- 1. sprat: Četiri spavaće sobe, svaka sa svoјom terasom, garderobom i dva kupatila.

- 2. sprat: kupatilo, dve spavaće sobe, dnevni boravak spoјen sa čaјnom kuhinjom i velika terasa sa koјe se pruža prekrasan pogled na more i grad.

Ovakav raspored pruža dovoljno prostora za udoban porodični život i istovremeno vam omogućava da uživate u prelepom pogledu i otvorenom prostoru.

Šušanj јe mirna i tražena lokaciјa u blizini grada Bara, koјa nudi miran život sa prekrasnim pogledom i blizinom mora. Zahvaljuјući svoјoј prostranosti i udobnosti, ova kuća јe idealna kako za porodični život tako i kao investiciјa u rekreativne svrhe.

Ako tražite nekretninu u ovoј oblasti, rado ćemo vam pomoći da pronađete nekretninu u skladu sa vašim zahtevima. Nudimo stručne savete i podršku tokom celog procesa kupovine.

Broj spratova
3
Vrsta
7+1
Pogled na more
Da
Površina
400 m2
Zemljište
410 m2
Korisna površina
390 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00