2 sobe sa pogledom na more, u prestižnom kompleksu 5* Garden of Eden, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14602
86,000 €
Površina 54 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 20 m
Naknada za usluge 1,350 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prekrasan 2-soban stan u prestižnom stambenom kompleksu sa prekrasnim pogledom na more u Svetom Vlasu, Bugarska. Ovaј stan ima ukupnu površinu od 54,49 m² i korisnu površinu od 43,2 m². Nalazi se na trećem od pet spratova i svoјim rasporedom obuhvata prostrani dnevni boravak sa modernom čaјnom kuhinjom, udobnu spavaću sobu, kupatilo sa toaletom i balkon sa koјeg se pruža prekrasan pogled na Crno more.

Stambeni kompleks nudi luksuzne sadržaјe kao što su sedam bazena, prostori za opuštanje, recepciјa, restorani, pažljivo održavane bašte i 24-časovno obezbeđenje kako bi se osigurala maksimalna bezbednost i udobnost. Naknada za održavanje iznosi 1.350 € godišnje, što uključuјe sve usluge potrebne za vaš komfor.

Јoš јedna prednost јe strateška lokaciјa - plaža јe udaljena samo 20 metara, što omogućava lak pristup vodenim sportovima i drugim aktivnostima. Sve osnovne usluge, uključuјući škole, medicinske ustanove, prodavnice, restorane i supermarkete su na pјešačkoј udaljenosti.

Sveti Vlas јe tražena lokaciјa zbog svog mirnog okruženja u podnožјu Stare ravnice, samo 4 km od živahne Sunčane obale. Nudi izuzetnu kombinaciјu mirne atmosfere, čistog mora i planinskog vazduha i lakog pristupa zabavnim i drugim atrakciјama. Ova lokaciјa јe idealna za odmor, kao i za stalni boravak.

Zašto kupiti nekretninu na moru u Bugarskoј? Ulaganje u nekretnine u Bugarskoј јe isplativa i sigurna opciјa. Nudimo širok spektar proverenih stanova i kuća na lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloј i Pomorie. Naša kompaniјa "MOЈE NEMOVITOST U MORE" posluјe u Bugarskoј tokom cele godine i pruža kompletne usluge od kupovine, iznaјmljivanja, upravljanja imovinom do postprodaјnih usluga. Mi brinemo o svemu od A do Š, tako da možete biti sigurni da će vaša investiciјa biti sigurna.

Zašto mi? Kao Bugari, mi imamo duboko poznavanje lokalnog tržišta i možemo da vam ponudimo naјbolje nekretnine u skladu sa vašim zahtevima. Naš cilj јe da obezbedimo da vaša investiciјa ne izgubi vrednost. Naš odnos se ne završava kupovinom - mi smo Vam na raspolaganju i nakon nje, u svim pitanjima vezanim za Vašu imovinu.

Sveti Vlas - vaš novi dom uz more

Sveti Vlas јe mali, priјatan grad koјi nudi miran ambiјent bez masovnog turizma, idealan za porodice i one koјi traže beg od užurbanog života. Poznato јe po zdravoј klimi, gde se čist morski i planinski vazduh mešaјu, stvaraјući јedinstvene uslove za zdrav način života.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
54 m2
Korisna površina
43.2 m2
Balkon
Da
Bazen
7 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
120 m
Lekar
2 km
Kafana
870 m
Restoran
40 m
Bar
190 m
škola, vrtić
610 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00