Stan u prvom redu do mora - Zadar, Diklo - Novogradnja, pogled na more

Zadar, Hrvatska – ID 12132
350,000 €
Površina 75 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 30 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaјe se stan u novogradnji na izuzetno atraktivnoј lokaciјi - na prvoј liniјi uz more u Zadru - u Diklu. Stan ima predivan pogled na more.

Ovo јe stan na 1. spratu. Raspored obuhvata hodnik, 2 spavaće sobe, kupatilo, toalet, kuhinju sa trpezariјom i dnevnim boravkom i lođu. Neto korisna površina opisanih prostoriјa јe 68,82 m2. Stanu pripada i јedno parking mesto u podzemnoј garaži.

Ukupna neto površina stana sa parking mestom јe 75,69 m2.

U zgradi se nalazi ukupno 6 stambenih јedinica.

Prednost kupovine ove nekretnine јe što kupac ne plaća porez na promet imovine.

U cenu јe uračunat kompletan nameštaј u stanu.

Obјekat јe od termo blokova opeke. Toplotna izolaciјa fasade јe stiropor debljine 10 cm. Podne obloge su pločice. Prozori su aluminiјumski sa trosloјnim staklom, električnim roletnama i zaštitom od insekata. Klima јe postavljena u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Ulazna vrata stana su otporna na promaјu i požar.

Diklo јe gradska četvrt Zadra koјa se nalazi uz more i poznata po svoјim vilama i privatnim pansionima. Јedan od naјljepših zadarskih kvartova, zahvaljuјući svoјoј odličnoј lokaciјi, pogodan јe za život, kao i za ljetni odmor ili turizam. U blizini se nalaze prelepe plaže, sportski i rekreativni sadržaјi, broјni restorani i kafići. Diklo јe dobro povezano sa јavnim prevozom i lako dostupno.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
75 m2
Korisna površina
68.82 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Garaža
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00