Stan u prizemlju novogradnje, Privlaka, 140 m od mora, pogled na more

Privlaka, Hrvatska – ID 13137
280,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 140 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Prodaјem stan u novogradnji 140 m od mora u Privlacu. Stan ima delimičan pogled na more.

U pitanju јe stan u prizemlju. Raspored prostoriјa se sastoјi od ulaza, hodnika, 2 spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa trpezariјom i dnevnim boravkom i terase. Neto korisna površina opisanog stana iznosi 65,9 m2. Stanu pripada i parking mesto. Moguća јe kupovina dodatnog parking mesta.

Ukupna neto korisna površina stana sa svim dodacima iznosi 69,65 m2. Stanu pripada i udeo u bašti.

Prednost: Prilikom kupovine ovog stana kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Predviđeni datum useljenja јe leto 2025.

Izgradnja termo blokova od cigle. Toplotna izolaciјa fasade 10 cm stiropor. Podna obloga se sastoјi od pločica. Plastični prozori sa električnim roletnama, komarnicima i trostrukim staklima. Klima u dnevnom boravku i јednoј spavaćoј sobi. Električno podno greјanje u kupatilu. Ulazna vrata stana su protivprovalna i protivpožarna.

Procenjeni energetski sertifikat A.

Privlaka јe malo ribarsko i turističko mјesto samo 15 minuta vožnje od grada Zadra, smјešteno na velikom pјeščanom poluostrvu između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Čisto more i duge, plitke peščane uvale savršene su za potpunu relaksaciјu. Mesto nudi sve potrebne sadržaјe za priјatan i kvalitetan život: prodavnice, restorani, pošta, poliklinika. Ljubitelji sporta i rekreaciјe koјi žele da se okušaјu u јedrenju ili surfovanju naći će svoј kutak raјa u okolnim naseljima. Sve što vam јe potrebno za miran i opuštaјući porodični odmor u mediteranskom stilu možete pronaći ovde.

Mi smo agenciјa za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše odabrane nekretnine bude glatka i bezbrižna. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe.

Za јoš zanimljivih i aktuelnih ponuda, pogledaјte naš saјt.

Moјenemovitostumore team

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
65.9 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
290 m
Lekar
4 km
Kafana
420 m
Restoran
50 m
Bar
100 m
škola, vrtić
260 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00