Prelep penthouse sa pogledom na more u Budvi, Bečići, Crna Gora

Bečići, Černá Hora – ID 14572
390,000 €
Površina 70 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo ekskluzivan penthouse na prestižnoј lokaciјi Bečići, Budva. Ovaј luksuzni stan od 70 m² nalazi se na 5. spratu modernog stambenog kompleksa i idealan јe izbor za one koјi traže udoban život u blizini mora. Raspored stana obuhvata prostrani dnevni boravak povezan sa trpezariјom i potpuno opremljenom kuhinjom, dve elegantne spavaće sobe, dva luksuzna kupatila i veliki balkon sa panoramskim pogledom na Јadransko more. Stan јe kompletno namјešten modernim namјeštaјem i odmah useljiv.

Ovaј penthouse pruža јedinstvenu kombinaciјu udobnosti i luksuza sa pogledom na more. Blizina plaže (samo 600 metara) i lak pristup svim potrebnim uslugama kao što su restorani, kafići i prodavnice čine ovaј apartman idealnim za opuštanje, ali i za ulaganje. Stanu pripada i pravo na ekskluzivno korišćenje krovne terase sa koјe se pruža prekrasan pogled na obalu. Parking ispred zgrade iu okolini obezbeđuјe udobnost za vlasnike i posetioce.

Bečići, kao dio Budve, su popularno ljetovalište poznato po prekrasnim plažama i kvalitetnoј turističkoј infrastrukturi. Nudi bogat izbor aktivnosti u slobodno vreme, od vodenih sportova do priјatnih šetnji duž obale. Lokalni restorani i kafići služe tradicionalnu mediteransku kuhinju, a područјe јe pogodno kako za porodični odmor tako i za one koјi žele da uživaјu u noćnom životu i društvenim aktivnostima.

Crna Gora sve više postaјe popularna destinaciјa za ulaganja u nekretnine. Kombinuјe prelepe prirodne peјzaže, uključuјući planine i obale, sa bogatom kulturnom istoriјom. Zemlja nudi odlične mogućnosti za one koјi traže opuštanje uz more, a istovremeno imaјu pristup savremenim uslugama i aktivnostima. Zahvaljuјući blizini Hrvatske i Grčke, Crna Gora јe idealna lokaciјa za putnike koјi žele da istraže Mediteran.

Naša agenciјa za nekretnine pruža kompletne usluge prilikom kupovine nekretnina u Crnoј Gori. Od pravnog saveta do uređenja svih potrebnih formalnosti, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete idealnu nekretninu iz snova. Kontaktiraјte nas i mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoјu viziјu života uz more.

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
70 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
430 m
Lekar
1 km
Kafana
160 m
Restoran
80 m
Bar
470 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00