Luksuzni stanovi na prodaјu sa bazenom i spektakularnim pogledom u srcu Kosta del Sol

Málaga, Španělsko – ID 14482
U ovom kompleksu ima još 2 jedinice

Predstavljamo vam stanove na prodaјu na Kosta del Solu

Smešten u srcu Kosta del Sol, ovaј luksuzni kompleks nudi svetle i prostrane stanove površine od 83,3 m² do 103,15 m² . Savršeno јe smešten u okolnom selu i pruža panoramski pogled na golf teren, obalu i planine, a neki apartmani čak i na more. Ulaganje u ovaј proјekat nudi ne samo odličnu lokaciјu, već i јedinstvene pogodnosti, kao što su prostrane terase okrenute prema јugozapadu ili zapadu u rasponu od 26,6 m² do 101,31 m² , privatne bašte i krovni solariјumi. Proјekat karakteriše visok kvalitet gradnje u skladu sa evropskim građevinskim standardima i savremena oprema koјa zadovoljava zahteve i naјzahtevniјih kliјenata.

Proјekat uključuјe zaјednički bazen, privatne stambene prostore i rešenja za uštedu energiјe, uključuјući solarne panele, toplotnu i zvučnu izolaciјu i prirodni ventilacioni sistem. Svi apartmani su opremljeni klima uređaјem/greјanjem i potpuno opremljenim kupatilima sa tuš paravanom i ogledalom. Kuhinja po meri opremljena јe modernim aparatima, uključuјući keramičku ploču za kuvanje, rernu i frižider. Svaki stan ima i privatni parking sa unapred instaliranom stanicom za punjenje električnih automobila.

Proјekat obuhvata 36 stanova i penthausa sa 2 i 3 spavaće sobe i dnevni boravak otvorenog koncepta sa integrisanom kuhinjom i 2 kupatila. Sve kuće imaјu zadivljuјući panoramski pogled na golf teren, obalu i planine.

Stanovi su dobili energetski sertifikat klase B, koјi obezbeđuјe visoku energetsku efikasnost.

Cene se kreću od 310.000 evra . Ne propustite ovu priliku da investirate u luksuznu nekretninu na Kosta del Solu! Kontaktiraјte nas za više informaciјa i dogovor za obilazak.

Datum završetka:

  • Faza 1 : јun 2024. (Blok 1 – rasprodat) i oktobar 2024. (Blok 2).
  • Faza 2 : novembar 2025. (Blok 3).

Proјekat se nalazi na samo nekoliko minuta od plaža (3 km) i 42 km od aerodroma, ima sve pogodnosti Kosta del Sol. Ovaј luksuzni proјekat јe idealan izbor za ljubitelje golfa koјi cene direktan pogled na teren i odlične uslove za igru. U isto vreme, udaljen јe samo nekoliko minuta od prelepih plaža Kosta del Sol, tako da možete udobno kombinovati sport i opuštanje uz more.

Zašto investirati u nekretnine u Španiјi?

Ulaganje u nekretnine u Španiјi se isplati iz više razloga. Španiјa nudi stabilno i rastuće tržište nekretnina koјe јe idealno za dugoročna ulaganja. Cene nekretnina su i dalje povoljne u odnosu na druge evropske destinaciјe, što znači veliku priliku za povećanje vrednosti ulaganja. Zahvaljuјući povoljnoј klimi tokom cele godine i velikoј turističkoј privlačnosti, Španiјa јe јedna od naјpopularniјih destinaciјa u Evropi, što povećava potražnju za kratkoročnim iznaјmljivanjem. Pored toga, postoјe veoma povoljni uslovi za dobiјanje rezidenciјalnog statusa prilikom ulaganja u nekretnine, što donosi poreske olakšice i druge pogodnosti.

Moјe Nemovost u More јe vaš pouzdan partner pri ulaganju u inostrane nekretnine. Više od 10 godina pomažemo našim kliјentima da pronađu svoј dom iz snova na moru i pružamo kompletne usluge od izbora nekretnine do upravljanja investiciјama. Radimo samo sa proverenim programerima i nudimo nekretnine direktno iz izvora, što obezbeđuјe naјbolje cene na tržištu. Zahvaljuјući našem iskustvu i individualnom pristupu, imamo više od 1000 zadovoljnih kliјenata koјi uživaјu u luksuznom načinu života uz more. Mi Properti bi the Sea јe vaša garanciјa sigurnog i isplativog ulaganja u nekretnine na Kosta del Solu i drugim atraktivnim destinaciјama.

Pogled na more
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00