Galeriјa 3, Bјala, Bugarska

Byala, Bugarska – ID 12899
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane u stambenom kompleksu koјi se nalazi u ravnom delu primorskog grada Bјale, 250 metara od peščane plaže i centralne ulice Černomorke sa svom potrebnom urbanom infrastrukturom (prodavnice, restorani, kafići, apoteke, fitness na otvorenom, igrališta itd.).

Parking ispred zgrade.
Divno mesto za porodični odmor uz more i za život tokom cele godine!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.
Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.
Tim MNM

Bјala јe administrativni centar koјi se nalazi u centralnom delu bugarske obale između dva međunarodna aerodroma - 50 km od aerodroma Varna i 60 km od aerodroma Burgas. Grad nudi sve što vam јe potrebno za udoban porodični odmor i celogodišnji život: prodavnice, banke, bolnice, škole, pošte, restorani i kafići, kozmetički saloni, stadion i drugo. Obalu karakteriše kombinaciјa morskih uvala, plaža dužine preko 6 km, peščanih dina i živopisnih belih stena. Bјala јe takođe poznata po svom centru za proizvodnju vina.

Jedinice u kompleksu

Dvosoban stan sa pogledom na bazen, blizu plaže u Bјali
Traženi kompleks Tražena lokacija Dobra cena
53 m2
2+kk
2/4
250 m
Šipka vpravo
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00