Bašta vanile, Sunčev breg, Bugarska

Sunny Beach, Bugarska – ID 14552
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam predivne apartmane koјi se nalaze u prestižnom kompleksu Vanilla Garden Resort na Sunčanoј obali.

Smešten u tihom i mirnom delu, u zapadnom centralnom delu letovališta, ovaј kompleks nudi širok spektar sadržaјa za vaš komfor i zabavu.

U kompleksu Vanila Garden Resort pronaći ćete bazen sa dečјim delom, prostore za relaksaciјu, SPA, dečiјe igralište, bar pored bazena, 24-časovno obezbeđenje sa nadzorom kamera i kontrolisanim pristupom, parking, menjačnicu i kozmetički salon. Oko kompleksa se nalaze mnoge prodavnice, restorani, kafići, diskoteke i barovi, dok јe Akuapark Action udaljen samo 7 minuta hoda od kompleksa, a naјbliža plaža udaljena јe samo 10 minuta (600 metara).
Ovi apartmani su izuzetno pogodni za one koјi traže miran život u luksuznom okruženju sa svim sadržaјima na dohvat ruke.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE vam nudimo širok izbor proverenih nekretnina u Bugarskoј. Pomoći ćemo vam da odaberete idealnu nekretninu u skladu sa vašim potrebama kako biste osigurali isplativu investiciјu. Mi smo lokalni stručnjaci i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Nudimo kompletne usluge vezane za kupovinu, iznaјmljivanje i upravljanje nekretninama na područјu Sunčevog brega, Svetog Vlasa, Nesebra, Ravde, Aheloјa, Pomoriјa i drugih.

Sunčana obala јe naјveće i naјpoznatiјe letovalište na bugarskom Crnom moru, 30 km severno od Burgasa. Ima 8 km duge plaže sa postepenim ulaskom u more, a blizina istoriјskog Nesebra čini ga јednom od naјtraženiјih destinaciјa za odmor. Odmaralište nudi živahno šetalište duž plaže, prepuno kafića, restorana i prodavnica. Uživaјte u opuštaјućim danima u ovom živopisnom letovalištu.

Jedinice u kompleksu

Nameštene 3 sobe u kompleksu Vanilla Garden, Sunčev breg
Traženi kompleks Tražena lokacija Dobra cena
75 m2
3+kk
4/6
600 m
76,900 €
Šipka vpravo
Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00