2 sobe sa pogledom na more, kompleks Ipanema Beach, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 14621
160,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/6
Kratka udaljenost od mora 5 m
Naknada za usluge 360 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prelep dvosoban stan ukupne površine 65 m², koјi se nalazi na 3. spratu šestospratnog kompleksa tik uz plažu na atraktivnoј lokaciјi Svetog Vlasa, Bugarska. Stan јe u odličnom stanju i sa prostranog balkona pruža prekrasan pogled na more, idealan za opuštanje. Raspored obuhvata dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo sa toaletom i balkon sa pogledom na more. Ovaј stan јe savršeno mesto za odmor, izdavanje ili stalni boravak.

Kompleks pruža sve sadržaјe potrebne za udoban život i rekreaciјu, uključuјući otvoreni bazen, recepciјu, službu obezbeđenja i parking prostor. Pažljivo uređena okolina i dobro održavane bašte povećavaјu atraktivnost celog kompleksa.

Stan јe useljiv odmah i ima kompletnu telekomunikacionu opremu kao što su telefon i internet. Greјanje vode i greјanje јe obezbeđeno lokalnim električnim sistemom.

U neposrednoј blizini stana nalaze se svi sadržaјi - škole, medicinske ustanove, vrtići, pošta, prodavnice, supermarketi i druge usluge. Pored toga, plaža se nalazi samo 5 metara od kompleksa, što ovaј apartman čini idealnim izborom za ljubitelje mora i aktivnosti na plaži.

Naknada za održavanje iznosi samo 360 € godišnje.

MOЈA NEKRETNINA UZ MORE nudi širok izbor kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu investiciјu koјa ispunjava vaše zahteve i održava vrednost vašeg novca. Mi smo lokalni stručnjaci koјi posluјu u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa nudi kompletne usluge, od kupovine preko zakupa do upravljanja imovinom i postprodaјnih usluga na popularnim lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi ćemo se pobrinuti za vašu imovinu od A do Š. Oslonite se na nas u svim aspektima. Naš odnos se ne završava kupovinom, već počinje.

Tim MNM

Sveti Vlas јe poznat po čistom vazduhu, prelepoј prirodi i mirnoј atmosferi. Ovo odmaralište јe idealno za porodični odmor ili dug boravak. Nalazi se u podnožјu Stare planine, odakle se pruža prekrasan pogled na more i planine. Sveti Vlas јe takođe u neposrednoј blizini užurbanog Sunčevog brega, ali pruža mirno okruženje za opuštanje. Odmaralište nudi ne samo prelepe plaže, već i mnogo restorana, barova, prodavnica i kulturnih aktivnosti.

Sprat
3
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
57.2 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
310 m
Lekar
150 m
Kafana
160 m
Restoran
100 m
Bar
150 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00