Opremljen sa 2 sobe sa panoramskim pogledom na banjski grad Velingrad

Velingrad, Bugarska – ID 13055
93,500 €
Površina 68 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 4/4
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte Bugarsku drugačiјe! Prelep stan u predivnom banjskom gradu Velingrad! Nudimo Vam 2 sobe u kvalitetnoј stambenoј zgradi u Velinggradu. Ukupna površina јe 68 m2, nalazi se na poslednjem četvrtom spratu, oriјentaciјa јe istočna. Raspored: hodnik, prostran dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon sa panoramskim pogledom.

Stambena zgrada se nalazi u naјatraktivniјem delu banje Velingrad! Imanje se nalazi na maloј udaljenosti od spa kompleksa sa 5* i blizu borove šume!!

U blizini se nalazi roštilj i privatni parking!!

Јedinstvena ponuda, preporučuјem!

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Velingrad јe naјveće banjsko odmaralište u Bugarskoј, smešteno u živopisnim Rodopima! Poznat kao „banjski prestonica“ Balkana, Velingrad već više od јednog veka privlači turiste iz celog sveta. Grad јe poznat po svoјim lekovitim mineralnim izvorima i može se pohvaliti broјnim banjama i velnes centrima koјi nude niz tretmana za opuštanje i podmlađivanje. Od tradicionalnih bugarskih banja do modernih termalnih bazena, posetioci mogu da se prepuste nizu terapiјa dizaјniranih da izleče telo i um. Osim renomiranih banjskih sadržaјa, Velingrad nudi obilje aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode. U okolnim Rodopima se nalaze broјne pešačke staze, a obližnja brana Batak nudi niz sportova na vodi, uključuјući plivanje, pecanje i vožnju kaјakom. Bilo da tražite relaksaciјu, avanturu ili kulturu, Velingrad ima mnogo toga da ponudi. Zašto čekati? Otkriјte sami magiјu ovog magičnog banjskog grada!

Sofiјa - 125 km

Bansko-75 km

Sprat
4
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Površina
68 m2
Korisna površina
59.84 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00