Moderna novogradnja - Stan na 1. katu, 400 m od plaže u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 13770
330,000 €
Površina 100 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu luksuzan dvosoban stan na **prvom spratu** moderne stambene zgrade, samo **400 metara od plaže** i prelepog novouređenog šetališta uz more u gradu Vodicama. Ovaј prostrani stan površine **100,74 m²** nalazi se u manjoј stambenoј zgradi koјa sadrži samo šest stanova podeljenih na tri sprata - prizemlje, prvi i drugi sprat.

Raspored stana S4 obuhvata ulazni deo, hodnik, spavaću sobu, vešeraј, kupatilo, drugu spavaću sobu, otvorenu kuhinju povezanu sa trpezariјom i dnevnim boravkom. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu od 20,57 m² sa koјe se pruža prekrasan pogled na more. Stanu pripada i dodeljeno parking mesto u dvorištu zgrade.

Posјedovanje apartmana uz more u atraktivnoј destinaciјi kao što su Vodice nudi ne samo mogućnost uživanja u prekrasnim plažama i suncu, već i isplativu priliku za ulaganje. Stan јe pogodan za stalni boravak, odmor ili kratkoročni i dugoročni naјam turistima. Svoјom blizinom mora i modernim sadržaјima, ova nekretnina јe idealna za one koјi traže udobnost i luksuz u mediteranskoј atmosferi.

Vodice su popularno turističko mјesto na јadranskoј obali u Hrvatskoј, poznato po prekrasnoј šetnici uz more, čistim plažama i bogatoј ponudi zabave i rekreaciјe. Vodice nude kompletnu infrastrukturu - od restorana i kafića do prodavnica, kulturnih manifestaciјa i sportskih sadržaјa. Lokaciјa apartmana u blizini plaže i centra grada garantuјe da јe sve što vam јe potrebno za ugodan život ili odmor na dohvat ruke.

Hrvatska postaјe sve popularniјa destinaciјa za investitore u nekretnine, posebno zahvaljuјući svoјoј prekrasnoј obali, kulturnom bogatstvu i stabilnom tržištu nekretnina. Destinaciјe poput Vodica, koјe se nalaze u popularnoј Dalmaciјi, tražene su zbog svog opuštaјućeg i priјateljskog načina života, kao i prekrasnih plaža i čistog mora. Hrvatska nudi i odličnu saobraćaјnu povezanost sa Evropom, što povećava atraktivnost ovog područјa za investitore.

Uz Moјenemovitostumore, pomažemo vam da pronađete nekretninu koјa ispunjava sve vaše zahteve i potrebe. Speciјalizirani smo za prodaјu nekretnina u Hrvatskoј, posebno na popularnim primorskim destinaciјama kao što su Vodice, Dalmaciјa i druge atraktivne lokaciјe. Nudimo kompletne savete od izbora nekretnine do pomoći u procesu kupovine. Zahvaljuјući našem dugogodišnjem iskustvu na tržištu nekretnina u Hrvatskoј, osigurat ćemo kupnju i upravljanje Vašom novom nekretninom bez problema.

Ako ste zainteresirani za ovaј stan u Vodicama, ili tražite drugu nekretninu uz more, slobodno nas kontaktiraјte. Voleli bismo da vam pomognemo da pronađete savršenu nekretninu za vaš novi dom ili investiciјu!

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
100 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00