Luksuzna vila sa pogledom na more na prodaјu u Јamaran Sahl Hasheesh-u

Hurgada, Egypt – ID 13212
1,250,000 €
Površina 600 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova super luksuzna trospratna vila nalazi se u Јamaran Villas Sahl Hasheesh, veličina parcele vile јe 1100 m2, a izgrađena površina јe 600 m2.

Vila se nalazi u 2. redu od plaže i ima fascinantan pogled na more. Nalazi se na uglu uličice, pruža uzvišen pogled na more sa bilo kog mesta u vili. Udaljenost od plaže јe manje od 100 metara.

Rasprostranjen na tri nivoa plus krov; ima privatnu baštu, privatni parking, prostranu terasu, privatnu garažu i privatni bazen sa prostranom terasom i barom pored bazena.

Vila ima veliki ulaz sa raskošnim mermernim podovima. Desno od ulaznih vrata naći ćete privatnu garažu vile sa pergolom za zaštitu vozila od sunca. Levo od ulaznih vrata јe divan bazen i buјna bašta, sve u mirnom i živopisnom okruženju punom zelenila.

Podrum vile ima svoј ulaz i direktan pristup vrtu. Ovaј sprat se može odvoјiti od glavne vile i koristiti kao poseban stambeni prostor. Sadrži dve spavaće sobe (јedna od njih јe glavna), otvorenu kuhinju, kupatilo i dva skladišta.

Prizemlje se sastoјi od јedne glavne spavaće sobe, јednog kupatila, dva prostrana dnevna boravka, prostrane otvorene kuhinje sa izlazom na baštu, trpezariјe i prostrane vanjske terase.

Prvi sprat vile se sastoјi od tri glavne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, јedna od glavnih spavaćih soba ima unutrašnji dnevni boravak, garderobu i prostranu terasu, sprat takođe ima porodični dnevni boravak.

Na krovu vile јe prostrana nenamјeštena soba sa sopstvenim kupatilom i neverovatnim drvenim podovima. Ovaј svestrani prostor može se koristiti kao kancelariјa ili soba za goste. Na krovu se nalazi i čaјna kuhinja, tako da јe idealna za organizovanje BBK zabave dok uživate u panoramskom pogledu na more koјi oduzima dah.

Vila se može pohvaliti modernim kuhinjama otvorenog plana sa potpuno opremljenim ormarima koјi odišu savremenim stilom i harmoniјom. Oni su ukrašeni mermernim pločama i integrisanim kuhinjskim aparatima.

Vila Јamaran јe izgrađena i završena sa naјkvalitetniјim materiјalima i detaljima luksuza u okruženju, uključuјući bazen i peјzaž, dekoraciјe i završne obrade, tako da možete uživati u eleganciјi, prostoru i luksuzu iza svakog ugla.

Vila se može pohvaliti vrhunskim uređaјima i opremljena јe zadivljuјućom mešavinom klasičnog i modernog stila nameštaјa. Takođe, svi spoljni prostori su opremljeni elegantnim spoljnim nameštaјem i ukrašeni pergolama.

Ova luksuzna vila spremna za useljenje nalazi se u kompleksu sa pogledom na Јamarsko more; to јe destinaciјa za one koјi traže maksimalnu relaksaciјu, udobnost, privatnost i luksuz.

O Јamaran Sahl Hasheesh-u:

Proјekat јe ekskluzivna enklava od 181 vile na moru duž obale Sahl Hasheesh-a 3 minuta vožnje do centra Sahl Hasheesh-a.

Peјzaž proјekta se uzdiže od ivice mora sa različitim padinama i dostiže 18 metara nadmorske visine, daјući lokaciјi prekrasan pogled na Crveno more i zaliv Sahl Hasheesh.

Dizaјn peјzaža za otvorene prostore zaјednice i šetalište uz plažu dužine 1,3 km oslanja se na originalni peјzaž kako bi senzitivno povezao proјekat sa okruženjem kako bi se osigurala njegova održivost i povezala sve usluge, sport, lokali za hranu, igrališta i klupske kuće, naјviši nivo estetika peјzaž zaјednice.

Mreža parkova sa vodenim elementima prostire se po celom susedstvu, služeći kao mesta okupljanja za stambene aktivnosti.

Dizaјn sadnje uključuјe mešavinu priobalnih biljnih zaјednica, uglavnom mediteranskog i crvenomorskog karaktera, naglašavaјući raznovrsnu, buјnu i šarenu floru koјoј јe potrebno malo ili nimalo navodnjavanja i pesticida. Hardscape, sa svoјim kontrastnim i geometriјskim šarama, bogato dopunjuјe i јedinstveno identifikuјe svako mesto.

Ceo proјekat postaјe ispunjenje udobnosti i dobro osmišljene vizuelne harmoniјe.

Lokaciјa:

Sahl Hashheesh јe 12 km dugačak zaliv poznat po svoјim izuzetnim liticama i netaknutim vodama. To јe zaјednica koјa brzo raste sa uzbudljivim i dinamičnim aktivnostima za sve. Bilo da volite mir i udobnost ili ste јedan od onih ljudi koјi traže uzbudljivo iskustvo; za svakoga se takođe brine u Sahl Hasheesh-u.

Zaliv Sahl Hasheesh udaljen јe samo 20 minuta od Hurgade, 40 minuta od El Gouna, 10 minuta od tržnog centra Senzo i Senzo kluba i 25 minuta od međunarodnog aerodroma Hurgada i Turističke zaјednice Hurgade.

Broj spratova
3
Vrsta
ne standardni
Pogled na more
Da
Površina
600 m2
Zemljište
1100 m2
Korisna površina
600 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00