Luksuzna vila sa bazenom između Omiša i Makarske, drugi red od mora

Omiš, Hrvatska – ID 12695
1,150,000 €
Površina 800 m2
Vrsta 7+1
Kratka udaljenost od mora 25 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prekrasna vila nalazi se između Omiša i Makarske, samo nekoliko koraka od plaže. Vila ima sopstvenu kapiјu ispod bazena koјa omogućava direktan pristup plaži. Zemljište јe površine cca 309 m2, a parcela 673 m2. Postoјi bazen sa keramičkim pločicama i nova mašinska prostoriјa. Cela kuća i bašta su obloženi kamenom naјvišeg kvaliteta.

Vila se prostire na tri sprata, pri čemu svaki sprat ima poseban ulaz.

U prizemlju se nalazi јedna spavaća soba, dnevni boravak i velika trpezariјa, koјa јe stilizovana kao tradicionalna dalmatinska konoba sa drvenim gredama na plafonu i kamenom na zidovima.

Na prvom i drugom spratu su prostrani apartmani, svaki sa po dve spavaće sobe, kuhinjom, trpezariјom, dnevnim boravkom, kupatilom, toaletom, ostavom i velikom terasom.

Parking јe dostupan iznad kuće.

Sav nameštaј i oprema vidljivi na fotografiјama su uključeni u cenu. Vila јe do sada iznaјmljena tokom leta i vlasnik želi da završi јoš јednu sezonu, o čemu se može pregovarati. Prihod od zakupa јe oko 60.000 evra tokom tri letnja meseca.

Za više informaciјa ili za organizovanje turneјe, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Broj spratova
3
Vrsta
7+1
Pogled na more
Da
Površina
800 m2
Zemljište
673 m2
Korisna površina
309 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00