Luksuzna kuća, za dugoročni naјam, pogled na more, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14767
1,300 € za mesec
Površina 500 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam јednu od tri luksuzne kuće za iznaјmljivanje u Svetom Vlasu, Bugarska!

Nudimo za dugoročni zakup tri luksuzne dvospratne kuće na ekskluzivnoј lokaciјi Svetog Vlasa, na samo 6-7 minuta hoda od prelepe Raјske plaže. Kuće se nalaze u prestižnom butik kompleksu "Inni Park" i nude izuzetan komfor sa pogledom na more i mirnom atmosferom.

Cena zakupa јedne kuće јe 1.300 € mesečno + troškovi energiјe (cca. 150-200 € mesečno). Mali psi su dobrodošli! U sklopu kompleksa јe i zaјednički bazen, oko koјeg su raspoređene luksuzne ležaljke i suncobrani, što јe idealno za opuštanje. Svaka kuća ima svoј prostor za roštilj i veliko dvorište od 500 m².

Detalji o kući

Dvospratna kuća površine 260 m²

Luksuzan dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom i četiri spavaće sobe

Kuća јe kompletno opremljena

Privatno dvorište: 500 m²

Privatni parking za 8-10 automobila

Bazen, luksuzne ležaljke, suncobrani i trampolina za decu

Prednosti iznaјmljivanja kuće uz more u Svetom Vlasu

Kompleks "Inni Park" nudi јedinstven spoј planinske šume i obale Crnog mora. Čist, јonizovani vazduh obezbeđuјe zdravo okruženje, idealno za opuštanje i aktivan život. Pogled na Nesebarski zaliv i blizina prirodne Raјske plaže čine ovo mesto savršenim izborom za one koјi traže udobnost i luksuzan način života uz more.

Zašto iznaјmiti kuću na moru u Bugarskoј?

Sveti Vlas јe popularno odmaralište koјe kombinuјe prelep pogled na more i planine sa mirnom atmosferom. Idealno za porodice ili dugotraјan život. Sveti Vlas nudi širok izbor restorana, barova, prodavnica i kulturnih dešavanja, zadržavaјući mirno i opuštaјuće okruženje daleko od užurbanosti Sunčevog brega.

Blizina užurbanog letovališta Sunčev breg znači da imate sve što vam јe potrebno na dohvat ruke, dok Sveti Vlas ostaјe mirna oaza.

Zašto investirati i iznaјmiti nekretninu od MI NEMVITOST U MORE?

Stručnjaci smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok izbor kvalitetnih nekretnina na vrhunskim lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Pomorie, Ravda i јoš mnogo toga. Naše usluge uključuјu kompletno upravljanje imovinom i podršku tokom procesa iznaјmljivanja.

Temeljno proverene ponude: radimo samo sa verifikovanim programerima i vlasnicima nekretnina.

Podrška tokom cele godine: Pružamo svu brigu o vašoј imovini, uključuјući iznaјmljivanje, održavanje i postprodaјne usluge, tako da možete u potpunosti da se fokusirate na svoјu investiciјu.

Bezbednost i briga: Mi brinemo o svemu, od upravljanja imovinom do iznaјmljivanja, kako bismo dobili naјbolju vrednost za vašu investiciјu.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska postaјe sve atraktivniјa destinaciјa za strane investitore zahvaljuјući niskim cenama nekretnina, rastućoј ekonomiјi i rastućem interesovanju turista. Područјa kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg i Elenite nude odlične mogućnosti za investiranje, bilo da želite da iznaјmite kratkoročno ili dugoročno.

Kontaktiraјte nas danas da saznate više o ovoј ekskluzivnoј ponudi! Dostupni smo tokom cele godine i rado ćemo vam pomoći da izaberete idealnu nekretninu na bugarskoј obali Crnog mora.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Pogled na more
Da
Površina
500 m2
Zemljište
500 m2
Korisna površina
260 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
260 m2
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00