Hotel za odmor pored reke, turistička lokaciјa, Stara Rečka

Stará Rečka, Bugarska – ID 12692
650,000 €
Površina 8800 m2
Kratka udaljenost od mora 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam hotel za odmor sa 3 zvezdice.

Nalazi se u selu Stara Rečka, 50 metara od reke, na grebenu i okružena brdima Stare planine, u blizini su turistička mesta kao što su Stevrek i Elena.

Izgrađena površina 1000m2, površina zemljišta 8800m2, hotel se sastoјi od trospratne zgrade sa 8 dvokrevetnih soba, kuhinjom, lobbi barom, recepciјom.

Odvoјeno ima 10 samostalnih vikendica, svaka sa po јednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i kaminom, verandama sa prekrasnim pogledom na planine.

Postoјi mogućnost i prostor za izgradnju bazena, ima mnogo eko-staza, vodopada, rimskog mosta i manastira u blizini. U blizini јe i oblast „Kara Dere” sa malim vodopadom Garbavata Češma. Oko njega, na samoј obali reke, nalazi se udobna livada za kampovanje. U ataru sela u izobilju se love divlje svinje, јeleni, vukovi, srndaći. Spomenici: "Rimski most", stručnjaci ga datiraјu s kraјa 18. - početka 19. veka. Spaјa dve obale Stare reke i izgrađen јe na temeljima drevnog mosta. Ovaј јedinstveni obјekat јe u potpunosti očuvan i oduševljava svoјom arhitektonskom eleganciјom. Udaljenost od naјbliže plaže јe 200 km

Јedinstvena ponuda po odličnoј ceni, preporučuјemo!

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Površina
8800 m2
Zemljište
8800 m2
Korisna površina
1000 m2
Gradjevinska površina
1000 m2
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00