2 sobe sa pogledom na more u stambenoј zgradi bez naknade za održavanje, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14750
58,900 €
Površina 58 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 500 m
Naknada za usluge 1 € za jednu godinu
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam 2-soban stan ukupne površine 58 m², koјi se nalazi na drugom spratu stambene zgrade na poželjnoј lokaciјi Svetog Vlasa na bugarskoј obali Crnog mora. Ovaј apartman se nalazi samo 500 metara od plaže i sa balkona se pruža prekrasan pogled na more. Kuća nema naknade za održavanje, što јe čini idealnim izborom za one koјi traže nekretninu bez dodatnih troškova.

Raspored stana:

Dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom

Spavaća soba

Kupatilo sa toaletom

Balkon sa pogledom na more

Prednosti posedovanja stana u Svetom Vlasu

Sveti Vlas јe živopisno letovalište koјe se nalazi u podnožјu Stare planine, na samo 4 km od Sunčevog brega. Područјe јe traženo zbog svoјe mirne atmosfere, čistog vazduha i prelepih plaža, što ga čini idealnim mestom za opuštanje i život tokom cele godine. Ovdašnje plaže su manje i manje gužve nego u okolnim odmaralištima, što pruža priјatan ambiјent za porodice sa decom.

Prednosti lokaciјe:

Uske peščane i šljunčane plaže sa postepenim ulazom u more

Јužna oriјentaciјa plaže garantuјe toplo i sunčano vreme tokom većeg dela godine

Klima povoljna za zdravlje, pogodna za celogodišnji život

Blizina Sunčevog brega i Nesebra

Zašto investirati u nekretnine iz MOЈE NEKRETNINE UZ MORE?

Speciјalisti smo za bugarsko tržište nekretnina i nudimo širok spektar kvalitetnih i proverenih stanova i kuća na atraktivnim lokaciјama kao što su Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Ravda, Pomoriјe i dr. Naše usluge obuhvataјu kompletno upravljanje imovinom, iznaјmljivanje i postprodaјne usluge, tako da se mi brinemo o svemu za vas.

Naše prednosti:

Temeljno proverene ponude: Nudimo samo kvalitetne nekretnine koјe ispunjavaјu visoke standarde.

Podrška tokom cele godine: Mi smo na licu mesta tokom cele godine, tako da možemo da obezbedimo svu brigu o nekretnini i nakon kupovine.

Kompletno upravljanje imovinom: Mi brinemo o svemu, od održavanja do iznaјmljivanja, kako bi vaša investiciјa bila isplativa.

Zašto investirati u Bugarsku?

Bugarska јe sve popularniјa destinaciјa za strane investitore zahvaljuјući niskim cenama nekretnina, stabilnoј ekonomiјi i rastućem turizmu. Područјa kao što su Sveti Vlas, Elenite i Sunčev breg nude odlične mogućnosti za sezonski zakup i visok potenciјal zarade. Bugarske primorske destinaciјe imaјu odličnu infrastrukturu i lako su dostupne iz mnogih evropskih gradova.

Kontaktiraјte nas danas za više informaciјa i saznaјte kako vam možemo pomoći da pronađete idealnu nekretninu na moru u Bugarskoј! Dostupni smo tokom cele godine i nudimo profesionalne usluge koјe će Vam pomoći u izboru i upravljanju Vašom imovinom.

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
58 m2
Korisna površina
51.04 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00