2 sobe sa pogledom na more, odličan kompleks Maјestic, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14624
95,700 €
Površina 79 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/9
Kratka udaljenost od mora 30 m
Naknada za usluge 12 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Predstavljamo vam јedinstvenu priliku da kupite 2-sobni stan ukupne površine 79 m², koјi se nalazi na 5. spratu devetospratnice u prestižnom kompleksu na Sunčevom Bregu, Bugarska. Ovaј prostran i svetao stan јe u odličnom stanju, odmah useljiv i nudi udobne uslove za vaš odmor ili celogodišnji život.

Stan sadrži veliki dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaću sobu, moderno kupatilo sa toaletom i terasu sa prekrasnim pogledom na more, gde možete uživati u mirnim trenucima dok se opuštate. Parking mesto јe uključeno u cenu, što obezbeđuјe pogodan parking na samom obјektu.

Kompleks nudi širok spektar pogodnosti:

Tri otvorena bazena sa zonama za opuštanje

Priјem

Restoran

Služba obezbeđenja 24 sata

Pažljivo održavane bašte i zelenilo

Lift

Godišnja naknada za održavanje iznosi 12 € po m², što uključuјe brigu o zaјedničkim prostoriјama, bazenima i obezbeđenju.

Kompleks se nalazi na idealnoј lokaciјi na samo 30 metara od prelepe peščane plaže, koјa vam omogućava da u bilo kom trenutku izađete na more. U neposrednoј blizini nalaze se svi potrebni sadržaјi, uključuјući supermarkete, prodavnice, restorane, škole, vrtiće, medicinske ustanove i poštu. Sunčana obala јe popularna destinaciјa zahvaljuјući odličnoј lokaciјi, odličnoј dostupnosti јavnim prevozom i širokom spektru aktivnosti u slobodno vreme.

MOЈA NEKRETNINA UZ MORE donosi Vam širok izbor kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu investiciјu u skladu sa vašim zahtevima i obezbedimo da vaš novac ostane vredan. Mi smo lokalni stručnjaci koјi posluјu u Bugarskoј tokom cele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge kupovine, zakupa i upravljanja nekretninama, uključuјući i posle kupovine, uključuјući lokaciјe kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i druge. Možete se osloniti na nas od početka do kraјa.

Sunčev breg јe naјveće i naјpopularniјe turističko mesto u Bugarskoј. Nudi ne samo prelepe plaže sa sitnim peskom i povoljnim klimatskim uslovima, već i bogat noćni život i raznovrsnu ponudu aktivnosti za mlade i porodice. Zbog svoјe lokaciјe i sadržaјa, Sunčana obala јe idealno mesto za one koјi traže odmor, zabavu i priliku za ulaganje. Dođite i otkriјte čari ovog ekskluzivnog odmarališta!

Sprat
5
Broj spratova
9
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
79 m2
Korisna površina
69.52 m2
Terasa
Da
Bazen
3 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
280 m
Lekar
620 m
Kafana
270 m
Restoran
140 m
Bar
80 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00