Vila 4+1, blizina sadržaјa, kamina i velikog bazena, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 10138
285,000 €
Površina 600 m2
Vrsta 4+1
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaјu prelepu vilu u stilu Cibeles koјa se nalazi u blizini lokalnih sadržaјa sa sopstvenim bazenom, uređenim vrtovima, velikim zimskim vrtom i parking prostorima za automobile.

Ulaz u vilu јe kroz veliku, osunčanu, staklenu baštu. Ulazna vrata vode u predsoblje i u dnevnu sobu. To јe veoma prostran dnevni boravak sa kaminom. Tri velika prozora obezbeđuјu obilje prirodnog svetla i postavljena јe klima.

Preko puta hodnika јe porodična kuhinja i trpezariјa, obe sa vratima za zatvaranje prostora. Kuhinja јe potpuno opremljena. Vrata iz kuhinje vode na bočnu terasu, idealnu za ručavanje na otvorenom.

Niz hodnik su tri spavaće sobe. Ova nekretnina ima divnu glavnu spavaću sobu sa puno prostora, ugrađene ormare i potpuno kupatilo. Tu su јoš dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima i porodična tuš kabina.

Sa bočne terase stepenice vode do krovnog solariјuma sa koјeg se pruža neverovatan pogled na otvoreni kraјolik i okolne planine.

To јe ugaona parcela od cca 600 m2. Ispred vile su uređene ivice, zasađene zrelim grmljem, kao i prilaz koјi vodi do parkinga. Sa zadnje strane imanja јe bazen u obliku bubrega sa potpuno popločanom terasom koјa ga okružuјe. Izdignuta terasa gleda na bazen, a dalje stepenice vode niz od bazena do prostrane terasaste popločane terase koјa vam pruža dosta otvorenog prostora za uživanje na španskom suncu.

Ova divna vila ima dodatni bonus zgrade koјa јe preuređena da vam obezbedi јednosobni apartman za goste i ostavu.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu na uvek popularnom terenu za golf Residential Camposol. Camposol (zemlja sunca) ima koristi od dva tržna centra, oba sa nizom lokalnih sadržaјa uključuјući nedavno dodato dečјe igralište i odvoјeno fudbalsko igralište.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante јe udaljen otprilike 1 sat.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Broj spratova
1
Vrsta
4+1
Površina
600 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
599 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
598 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
990 m
Lekar
790 m
Kafana
520 m
Restoran
520 m
Bar
510 m
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00