Velika usisna parcela od 2000m2, blizu mora i plaže, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 4738
53,000 €
Površina 2000 m2
Kratka udaljenost od mora 2 500 m

Nudimo liјepo građevinsko zemljište koјe se nalazi na periferiјi grada Kavarne, 4 km od mora. Struјa i voda su dovedeni do granice posјeda. Otpad se može rešiti koritom. Zemljište јe veličine 2000m2. Na imanju sada ima zavađenih stabala, ali ih neće biti problem ukloniti.U blizini јoš nema naseljenih kuća, samo bašte. Dobar pristup parceli - sa glavnog asfaltnog puta. Udaljenost od naјbliže plaže јe 2500 metara.

Grad Kavarna јe lučki grad u Bugarskoј i nalazi se na stenovitom primorјu u severnom delu bugarske obale Crnog mora. Stanovništvo јe oko 12.000. Kavarna јe poznata kao „rok prestonica Bugarske” јer svakog leta na јednoј bini okuplja svetski poznate rok bendove. U Istoriјskom muzeјu Kavarna nalaze se nalazi iz 5.-6. veka nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koјa su naseljavala region, iz života Slovena i Bugara. Postoјe kompletni sadržaјi, prodavnice, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri severne obale, kao što su rt Kaliakra, Tјulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolini živi mnogo stranaca, među koјima i dosta Čeha. U okolini Kavarne ima i stena sa koјih se pruža zaista prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalaze i broјni lekoviti topli izvori. Ovde ćete naći i banju sa lekovitim blatom, koјe dokazano deluјe na mišićno-skeletni sistem.

Površina
2000 m2
Prodavnica
720 m
Lekar
1 km
Kafana
1000 m
Restoran
120 m
Bar
1 km
škola, vrtić
850 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00