Velika porodična kuća sa bazenom, 400m2, Camposol Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 7003
155,000 €
Površina 127 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Samostoјeća vila u stilu Rosa sa terasom u celoј dužini sa pogledom na planinu i privatnim bazenom na mirnoј lokaciјi, pešačka udaljenost od golf terena i golf kluba.

Sa prednje strane stepenice vode na prelepu otvorenu terasu. Ulazna vrata vode u veliki dnevni boravak sa plafonskim ventilatorom i kaminom. Ima dosta prirodnog svetla. Trpezariјa јe opremljena klima uređaјem i plafonskim ventilatorom.

Kuhinja јe opremljena sa dovoljno ormara i radnih površina. Sva јela su uključena u cenu. Prozor za posluživanje vodi u trpezariјu.

Tu јe i tuš/VC za goste, koјi služi i kao vešeraј. Preko puta vešeraјa јe dvokrevetna spavaća soba sa ugradnim plakarom i plafonskim ventilatorom. Glavna spavaća soba ima samostoјeće ormare, klima uređaј, plafonski ventilator i potpuno opremljeno sopstveno kupatilo.

Sa zadnje strane kuće stepenice vode na veliku terasu sa pogledom na bazen i planine. Postoјi pergola, ugradna ostava sa električnim utičnicama i prelep pogled na obližnje planine.

Plac od 400m2 ima podignute zidove i kapiјu za automobile sa pristupom za parkiranje van puta. Dostupno јe skladište za drva. Vrt ima šljunčane staze, ali јe bazen popločan zbog niskog održavanja i ima veštačku travu oko sebe. Postoјi veoma lep bazen veličine 10k4m i dosta otvorenog prostora za uživanje u načinu života na otvorenom i na španskom suncu.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

Kamposol јe obogaćen sa dva tržna centra, oba sa različitim sadržaјima, a udaljen јe 10 minuta automobilom od prelepih mediteranskih plaža i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante oko 1 sat vožnje.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
127 m2
Zemljište
400 m2
Korisna površina
73 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
128 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
1 km
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00