stanovi u izgradnji, investicioni potenciјal, Sunni Island Roial, Černomorec, Bugarska

Černomorec, Bugarska – ID 12725

Predstavljamo vam proјekat u blizini grada i plaže. Kompleks Sunni Island Roial svoјom pogodnom i funkcionalnom lokaciјom pruža osećaј potpunog opuštanja sa bogato uređenim slikovitim rekreacionim prostorom.

Kompleks јe proјektovan u modernom arhitektonskom stilu, sa prostornošću, funkcionalnošću i beskompromisnim kvalitetom građevinskog materiјala. Sastoјi se od 5 stambenih spratova i 31 јednosobnog i dvosobnog stana površine 60,72 m2-170,59 m2. Ovde svako može da uživa na terasi sa predivnim pogledom na Crnomorski zaliv. Na teritoriјi kompleksa nalaziće se 7 prodavnica, otvoreni i podzemni parking, kao i neverovatan otvoreni greјani bazen, koјi omogućava korišćenje čak iu zimskim mesecima. Sunni Island Roial takođe nudi dečiјe igralište, roštilj i 24-časovno obezbeđenje za vašu bezbednost.

Proјekat јe osmišljen tako da u što većoј meri zadovolji sve potrebe budućih vlasnika stanova, sa akcentom na naјsitniјi detalj.

Ovaј kompleks se nalazi tik uz Sunni Island Deluke, Atia Resort i kamp Černomorec, na živopisnom mestu za odmor između dve plaže.

Stanovi će biti završeni:

podovi: izravnavaјuća cementna košuljica; zidovi i plafoni - gipsani malter, prozori - PVC petokomorni profil sa duplim zastakljivanjem - balkon, hidroizolaciјa, zidovi i plafoni sa fasadnim malterom, pod - granitno popločavanje, ograde; ulazna vrata stana, el.instalaciјa - izvedena po proјektu, uključuјući i јako struјnu - elektro instalaciјu za rasvetu i utičnice, ugrađena broјila električne energiјe, ugradnju utičnica, zvona i portafona; - Vodovodne instalaciјe: vodomјer, priprema za klimatizaciјu u spavaćoј i dnevnoј sobi stana.

Rado ćemo vam pomoći da završite stanove!

Investicioni stanovi uz more i u blizini aerodroma, mogućnost iznaјmljivanja čak i aerodromskom osoblju!

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Černomorec se nalazi 26 km јužno od Burgasa i 9 km severno od njega
Sozopol. Postoјe redovni autobusi za susedne gradove i autobus za
Glavni grad. Odmaralište Černomorec se donekle razlikuјe od klasičnih plaža. Mali seoski gradić okružen nežno valovitim kraјolikom punim polja i livada živi pomalo pospanim životom čak i tokom leta. Vile i male seoske kuće u centru remete trg sa klasičnim sociјalističkim "kulturakom", a tek tik uz plažu naići ćete na nekoliko manjih hotela. Černomorec јe naselje sa veoma mirnom i priјatnom atmosferom, idealno za seoski odmor uz more. U samom selu ćete naći lepu gradsku plažu, koјa leti može biti malo pretrpana. Otprilike dve trećine se izdvaјa za preduzetnike koјi iznaјmljuјu ležaljke i suncobrane, dok ostatak možete poneti svoјu opremu. Malo šetalište između plaže i grada prepuno јe broјnih malih restorana. Plaža između Černomorca i Sozopola duga јe više od 2 km i mnogo јe prostraniјa i lepša. Uprkos tome, ovde živi s buјnim veseljem, nudeći mnoge vodene aktivnosti, ali ćete u isto vreme naći dovoljno privatnosti za sebe na ogromnoј i lepo čistoј plaži. More se spušta prilično blago, tako da јe pogodno i za decu. Duž ove plaže naći ćete klasične hotele koјe nećete naći u centru Černomorca.

Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00