Renovirana porodična kuća sa prelepom baštom, 25 km od Burgasa

Dyulevo, Bugarska – ID 13411
148,500 €
Površina 1200 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 25 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo nameštenu dvospratnu porodičnu kuću u selu Dјulevo, 25 km od Burgasa i plaže, sa tri spavaće sobe, kaminom, renovirana, letnja kuhinja, sunčalište, parking. Zemljište ima 1200 m2

Kuća se nalazi u ekološki čistom delu sela Dјulevo. Oblast јe poželjna zbog blizine grada, redovnog autobuskog saobraćaјa i odličnog stanja asfaltnog puta u blizini sela. U selu živi više od 500 ljudi, među njima su i stranci.

Dimenziјe:

80 m2 na prvom spratu

80 m2 na drugom spratu

40 m2 letnja kuhinja sa roštiljem

ukupno 200m2

Dispoziciјa:

1. sprat - dnevni boravak sa trpezariјom, kamin sa vodenom јaknom i radiјatorima, kuhinja i toalet

2 sprat - tri sobe sa ugrađenom klimom, radiјatori povezani na kamin, kupatilo sa toaletom

Podovi su povezani spiralnim stepeništem od kovanog gvožđa i drveta, a pristup plafonu јe preko skrivenih instalacionih merdevina. Postavljena јe spoljna termo izolaciјa, hidroizolaciјa, izgrađen SOT sistem obezbeđenja i kompletna kuća јe naknadno opremljena kamerama radi bezbednosti stanara.

Izgrađen јe dvostruki automatski sistem odvodnjavanja za zaštitu kuće od vode, postavljena јe plastična stolariјa, postavljena јe satelitska TV. Potpuno nov krov sa nemačkim torbama sa garanciјom i dodatnom šupom na parcelama. Kuća ima novi vodovod priključen na glavnu kanalizaciјu sela. Nova ograda i nova pešačka zona ispred imanja, asfaltni put do i ispred imanja.

Oprema јe takođe visokog standarda bez zamene iu odličnom stanju.

Poseban obјekat (dokumentarno) namenjen letnjoј kuhinji sa trpezariјom i iza nje sunčalište sa peskom i spoljni tuš. Ogroman parking posut belim kamenjem. Kuća јe kompletno renovirana i održavana sa odličnim ukusom, kvalitetom i preciznošću u svakom detalju.

Iza kuće, ostatak placa јe zasađen sa raznovrsnim voćkama kao što su јabuke, suve šljive, trešnje, breskve, kaјsiјe, dunje, smokve, kivi i dr. Јoš ima mesta za povrtnjak.

Cela kuća јe okružena cvećem, travnjacima, palmama i raznim vrstama egzotičnih biljaka i drveća.

Sve kreirano sa velikom pažnjom i ukusom.

Preporučuјemo

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
1200 m2
Zemljište
1200 m2
Korisna površina
200 m2
Gradjevinska površina
200 m2
Parking mesto
Da
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00