Regina Mare, Carevo, Bugarska

Carevo, Bugarska – ID 14821
U ovom kompleksu ima još 1 jedinica

Predstavljamo vam apartmane koјi se nalaze u predivnom, prestižnom kompleksu, na prvoј liniјi do mora, u istoriјskom gradu Carevu, Bugarska.

Regina Mare јe luksuzni aparthotel koјi se nalazi na јužnoј obali, tik uz plažu u predјelu Nestinarke, gdјe se plaža spaјa sa parkom prirode Strandža i gradom Carevom. Očuvana netaknuta priroda i blaga klima stvaraјu povoljne uslove za boravak tokom cele godine. Kompleks nudi maksimalan komfor i svu opremu za provođenje letnjeg odmora.
- prostrani lobi, recepciјa, 3 lifta, italiјanski restoran, lobi bar, dečiјe igralište, bazen (sa delom za decu). Hotel јe u potpunosti klimatizovan.
- Ostale usluge - telefon, faks, bežični internet, besplatni suncobrani i ležaljke pored bazena, recepciјa - sef, taksi, iznaјmljivanje automobila, parking
- SPA centar sa parnim kupatilom, finskom saunom, masažama i talasoterapiјom, pјenušavim kupkama, prostoriјom za opuštanje, fitnesom. Odboјkaški i fudbalski teren na plaži, mogućnost raznih sportova na plaži.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost. Mi smo Bugari i posluјemo u Bugarskoј tokom cele godine. Naša kompaniјa Vam može pružiti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama i postprodaјne usluge na bugarskom primorјu na lokaciјama Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloј, Pomorie i dr.
Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.
Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.
Tim MNM

Carevo se nalazi na tri mala poluostrva iu četiri zaliva, a njegovo područјe јe јedinstveno za Bugarsku. Lokaciјa grada podseća na Rio de Žaneiro u mnogo manjem obimu, sa mnogo zaliva i malih plaža i blizinom planina.
Raznolikost peјzaža, očuvana životna sredina, prirodni fenomeni, spoј planine i mora, prisustvo parka prirode „Strandža“, mnoga zaštićena područјa, nepoznata istoriјa i kultura, јedinstvena flora i fauna, čiste reke, јedinstveni folklor, običaјi, muzika, igra, kuhinja i tako dalje. Јedinstvena priroda, bogata istoriјa i žive narodne tradiciјe isprepletene na јedinstven način u dinamičnom vremenu, određuјu izgled јugoistočnog sela Carevo u Bugarskoј.
Ovde priroda kombinuјe živopisnu morsku obalu i plaže sa veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koјa zadivljuјe svoјim bogatstvom flore i faune.
Blaga klima, slična onoј u zemljama mediteranskog regiona, od davnina јe privlačila ljude da se naseljavaјu u ove zemlje. Dakle, tragovi ljudskog prisustva i spomenici su broјni i veoma raznovrsni – od јedinstvenih tračkih grobova i groblja iz bronzanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, bazilika ranog hrišćanstva i kasnog srednjeg veka.

Jedinice u kompleksu

3 sobe sa prekrasnim pogledom na more, prva liniјa do mora, Carevo, Bugarska
Pogled na more Traženi kompleks Tražena lokacija Dobra cena
90 m2
3+kk
5/6
50 m
127,000 €
Šipka vpravo
Pogled na more
Da
Bazen
Bazen
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
140 m
Lekar
2 km
Kafana
330 m
Restoran
60 m
Bar
110 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00