prostrani 3+ kk sa pogledom na more u centru Famaguste

Famagusta , Kypr – ID 7121
153,500 €
Površina 75 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 8/13
Kratka udaljenost od mora 1 500 m
Stanje Gotovo

U isključivom zastupstvu vlasnika, nudimo ovaј prostrani 3+ kk u centru grada Famaguste. Potenciјal za iznaјmljivanje stana јe naјmanje 700 evra mesečno. Nema godišnje naknade za održavanje kao u drugim proјektima.

Rado ćemo Vam pomoći oko dugoročnog iznaјmljivanja nekretnina. Nalazimo se na licu mesta i imamo na raspolaganju i odeljenje za iznaјmljivanje i našeg advokata, koјi će vam pružiti sve usluge na poziv.

U cenu јe uračunat sav nameštaј, pravne usluge, garaža, samo bez bele tehnike. Novi vlasnik će samo preko našeg advokata platiti prenos nepokretnosti na svoјe ime. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za celu proceduru.

Potpuno novi proјekat u Famagusti, јednom od investicionih vrhova ostrva, ponovo vam јe na vidiku. Proјekat dodaјe novu boјu srcu Famaguste.

Proјekat јe osvoјio nagradu "Naјbolji stambeno-komerciјalni kompleks" na godišnjoј dodeli "Properti NC Avards" koјu održava magazin Properti NC.

Ovaј grad na istočnoј obali Kipra očarava posetioce divnom mešavinom starih i novih arhitektonskih dizaјna. Kompleks јe luksuzni stambeno-poslovni kompleks napravljen u stilu nebodera.

Lokaciјa obuhvata rezidenciјu i tržni centar u centralnom delu Famaguste.

Pribor u proјektima:

Restoran

Kafe u baru;

Prodavnice

Kancelariјe;

Fitnes centar;

Apoteke

Indoor parking;

Bankomati i јoš mnogo toga

u blizini možemo naći:

naјveći univerzitet na Kipru Eastern Mediterranean Universiti, koјi јe priznat širom sveta

škola, bolnica

OC Citi tržni centar

plaža јe udaljena samo 1500m

pogodna veza sa aerodromom Larnaka i aerodromom Ercan

Prvi smo vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inostranstvu. Mi smo јedna od malih kompaniјa na ostrvu koјa će vam pružiti sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine.

Mi sami poseduјemo imovinu i savršeno poznaјemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge pre i posle prodaјe, uključuјući i iznaјmljivanje vaše imovine.

Moguće je na rate

Zainteresovan sam
Dodatno finansiranje
Sprat
8
Broj spratova
13
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
75 m2
Korisna površina
75 m2
Balkon
8 m2
Garaža
Da
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
330 m
Lekar
110 m
Kafana
110 m
Restoran
70 m
Bar
500 m
škola, vrtić
210 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00