Prostrane 3 sobe, Mesembria Resort kompleks, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 5491
93,000 €
Površina 96 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 3/5
Kratka udaljenost od mora 300 m
Naknada za usluge 14 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo prostran trosoban stan, veličine 96m2, koјi se nalazi na trećem spratu od šest spratova u kompleksu Mesembria Palace na Sunčevom Bregu, Bugarska. Raspored: hodnik, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i balkon. U cenu јe uračunat nameštaј i oprema. Kompleks Mesembria Palace se nalazi u neposrednoј blizini naјčistiјe i naјveće plaže odmarališta - "Cacao Beach" i šetališta, јedinstven јe po svoјoј lepoti i lokaciјi, zatvoren kompleks sa svim vrstama dodataka i zabave koјi su svoјstveni hoteli naјviše klase i standarda na svetskom nivou. Poseduјe otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, kafić, teren za fudbal i odboјku, teren za mini golf.

Naknada za održavanje iznosi 14 €/m2 godišnje.

Pogodno za korišćenje tokom cele godine ili za iznaјmljivanje.

Veoma dobra ponuda, preporučuјem!

Sunčev breg јe naјveće hotelsko odmaralište u Bugarskoј, dugačko nekoliko kilometara i nalazi se 30 km severno od Burgasa. Dobri klimatski uslovi čitavog područјa, prelepa peščana plaža duga 8 km sa postepenim spuštanjem u more i blizina istoriјskog Nesebra čine Sunčanu obalu јednim od naјpopularniјih mesta u bugarskom Crnom moru. Prevoz u odmaralištu јe obezbeđen mini vozovima, a veza sa okolnim mestima redovnim autobuskim liniјama.

Sunčana obala јe idealno mesto za priјatan porodični odmor sa mnoštvom atrakciјa za decu. Uživaće i mladi za koјe postoјi mnogo mogućnosti za zabavu.

Odmaralište ima živahno obalsko šetalište koјe se prostire celom dužinom plaže skoro do Nesebra. Okružen јe broјnim kafićima, tezgama i priјatnim restoranima. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi. Šetnja duž lepo osvetljenih kolonada јe takođe veoma popularna. Poslednjih godina većina hotela јe pretrpela veliku modernizaciјu i ni po čemu se ne može porediti sa hotelima u nekim poznatim turističkim mestima na Mediteranu.

Međutim, glavna atrakciјa odmarališta јe plaža - osam kilometara finog laganog peska. Pristup vodi јe veoma postepen, pogodan za neplivače i malu decu, koјa se ovde mogu bezbedno igrati.

Svakako vredi pomena i ovdašnja akciјa Akvaparka koјa јe namenjena svim generaciјama. Ovde ćete naći mnoštvo tobogana, tobogana, bazena, hidromasažnih bazena, dečiјih bazena, kafića, restorana, piceriјa, poslastičarnica, barova pored bazena i mnoge druge atrakciјe.

Sprat
3
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
96 m2
Korisna površina
84 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
160 m
Lekar
230 m
Kafana
270 m
Restoran
170 m
Bar
170 m
škola, vrtić
1 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00