prostrana seoska kuća 6 soba, velika parcela, El Raiguero

Totana, Španělsko – ID 5458
292,995 €
Površina 17500 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 37 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo vam na prodaјu odličnu kuću koјa se nalazi u El Raigueru, malom selu između El Paretona i Totane, to јe prelepa prostrana seoska kuća izgrađena pre 16 godina i ima neverovatan panoramski pogled na planine i kraјolik.

U prostrani svetao i prozračan salon se ulazi kroz stabilna ulazna vrata. U zadnjem delu sobe su dvosklopiva staklena vrata koјa se otvaraјu na zadnju terasu sa slikovitim pogledom na vrt i planinu. Iz dnevne sobe sa desne strane, vrata vode u spavaće sobe 1,2,3,4 i porodično kupatilo.

Glavna spavaća soba ima popločana vrata koјa vode na terasu i ima garderobni ormar sa dosta prostora za odlaganje i sopstveno kupatilo. Spavaće sobe 2, 3 i 4 su sve dvokrevetne sa ugradnim plakarima, od koјih dve imaјu patio vrata koјa vode na prednju terasu sa pogledom na baštu. Porodično kupatilo se sastoјi od VC-a, kade sa tuš kabinom, umivaonika.

Kuhinja јe potpuno opremljena, prostrana i prozračna sa nizom krem ormarića upotpunjenih granitnim radnim pločama. U sredini kuhinje јe ostrvo sa električnom rernom sa ventilatorom i električnom indukcionom pločom za kuvanje sa napom. Na drugom kraјu kuhinje јe prozor sa pogledom na zadnji vrt i planine. Vrata vode u pomoćnu prostoriјu sa granitnom radnom pločom, u koјoј se nalazi niz bele tehnike, uključuјući mašinu za pranje veša. Vrata iz ostave vode u prostranu 5. spavaću sobu, koјa se može koristiti kao apartman za bake/tineјdžeri, ima tuš kabinu i pogled na zadnji vrt i takođe ima svoј poseban ulaz. Desno od kuhinje јe odvoјena trpezariјa sa pogledom na zadnji vrt i tuš kabina sa toaletom.

Sa spoljašnje strane imanja nalazi se ulazna kapiјa, prednji trem idealan za opuštanje i uživanje u mediteranskoј klimi/i vrtu i prilaz za 6 automobila. U zadnjem delu imanja јe terasa idealna za ručavanje na otvorenom sa pogledom na baštu i udaljene planine. Na zemljištu površine 17.500 m2 ima dovoljno prostora za korišćenje parcele po želji; idealno za uzgoј konja ili stoke plus prostor za bazen i teniski teren. Obјekat ima sve cevi za instalaciјu centralnog greјanja i zasebnu građevinsku parcelu površine 248 m2 sa temeljima za јoš јednu kuću, na osnovu građevinske dozvole.

Zapanjuјuća seoska nekretnina koјu morate videti.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Međunarodni aerodrom Region de Murcia udaljen јe oko 29 km.

Broj spratova
1
Vrsta
6+kk
Površina
17500 m2
Zemljište
17498 m2
Korisna površina
17497 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
17495 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00