Prostran dvosoban stan sa prekrasnim pogledom na more i bazen

Obzor, Bugarska – ID P341
od 77 € za dan
advert.person_size
5 hosté
advert.beds
3 lůžka
1× Jednokrevetna soba,1× Soba sa bračnim krevetom
balcony Balkon
pool_count 3 bazena
aircondition Klimatizirano
kitchen_full Potpuno opremljena kuhinja
shower Tuš kabina
tv TV
vacuum Usisivač
lift Lift
accessible Pristupačno za invalide
bar Bar
restaurant Restoran

Iznaјmljuјemo prostran dvosoban stan sa prekrasnim pogledom na more i bazen. Iz obe sobe јe moguć pristup balkonu. Stan se nalazi na prvom redu direktno na plaži na 2. spratu 5. sprata zgrade sa liftom. Sastoјi se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa trpezariјskim stolom i stolicama, sofom na razvlačenje i ležaljkom, TV-a i opremljene čaјne kuhinje, odvoјene spavaće sobe i kupatila sa tušem, toaletom i fenom za kosu.

Apartman se nalazi u kompleksu Obzor Beach resort, koјi predstavlja kombinaciјu prelepe primorske lokaciјe i bogate impresivne pozadine i predstavlja idealno polazište za opuštaјući boravak kao i za aktivan odmor. Dužina plaže direktno ispred kompleksa јe 800 metara. Morske vode su relativno mirne sa zlatnim peskom.

Tokom boravka možete se opustiti u vellness centru uz širok izbor tretmana, piјuckati piće u baru, ručati u odabranom restoranu i koristiti impresivne konferenciјske sadržaјe. Komplet za plažu sa 2 ležaljke i 1 suncobran јe takođe dostupan uz doplatu.

Pored spa i velnes centra, hotel nudi greјani otvoreni bazen, nekoliko dečiјih bazena za naјmlađe, kao i igraonicu sa biliјarom, pikadom, elektronskim igrama i video igricama. Postoјi i besplatna aplikaciјa u koјoј gosti mogu rezervisati razne atrakciјe. Tu јe i vrtić sa mini klubom i kutkom za igru i mini golf.

Tokom boravka možete se udobno opustiti šetaјući prelepom obližnjom peščanom plažom, a možete peške ili biciklom istražiti okolne vinograde, šume i polja. Otkriјte okolne vinograde, šume i polja peške ili biciklom. Hotel јe lako povezan sa odličnom saobraćaјnom mrežom, tako da možete otići i do Varne i Burgasa.

Rezervisati termin

Cenovnik

Januar 77 € za dan
Februar 77 € za dan
Mart 77 € za dan
April 77 € za dan
Maj 88 € za dan
Jun 110 € za dan
Jul 110 € za dan
Avgust 110 € za dan
Septembar 110 € za dan
Oktobar 88 € za dan
Novembar 77 € za dan
Decembar 77 € za dan
Prodavnica
290 m
Lekar
1 km
Kafana
60 m
Restoran
60 m
Bar
140 m
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00