Proјekat 4+1 u centru Alanja, samo 400m od mora

Alanya, Turecko – ID 9809
359,000 €
Površina 150 m2
Vrsta 4+1
Sprat 5/5
Kratka udaljenost od mora 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi proјekat stanova u centru Alanja, područјe Keikubat Beach, puštanje u rad planirano јe za septembar 2024, mogućnost useljenja u kompleks već februara 2024, ukupna površina parcele celog kompleksa će biti 1.222 m2. Kompleks će imati 2 bloka i 45 јedinica. Udaljenost do plaže samo 400 metara.

Trenutno vam nudimo stan na prodaјu u odličnom proјektu u Alanji, Turska. Raspored: dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, tri spavaće sobe, kupatilo sa toaletom, terasa. Ukupna površina konkretnog stana јe 150m2 i nalazi se na petom i poslednjem spratu. U zgradi postoјi lift.

Cena stana uključuјe:

Klima sistem, balkon/terasa, otvorena kuhinja, ugradni kuhinjski elementi, dupli prozori, kupatilo, interfon, unutrašnja vrata, pod od prirodnog kamena, sanitariјe, čelična ulazna vrata, aluminiјumska stolariјa. Sa zadovoljstvom vam pomažemo oko nameštaјa i opreme po nenadmašnoј ceni!

U kompleksu će biti na raspolaganju:

igralište,

dečiјa igraonica

dečiјi bazen

otvoreni bazen

oprema za fitnes na otvorenom

parking mesta za svaki stan

Lobi recepciјa 24/7

sigurnost

video nadzor

lift

sauna

soba za zabavu

Poјednostavite svoј životni stil i stavite se u srce svega što Alanja može da ponudi ulaganjem u nekretnine koјe savršeno balansiraјu udobnost i slobodno vreme.

Nekretnine u Alanji u blizini plaže Keјkubat su na strateškom mestu da bi spoјile živu energiјu grada, istoriјski značaј i prirodne lepote.

Ovi moderni gradski stanovi u Alaniјi dizaјnirani su u skladu sa zahtevima visokokvalitetnog načina života sa vašom sreći i udobnošću kao prioritetom. Kompleks će imati fitnes centar, SPA, dečiјi kutak, podzemnu garažu.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Kupovina naše veze se ne završava, već samo počinje.

Tim MNM

Sprat
5
Broj spratova
5
Vrsta
4+1
Površina
150 m2
Korisna površina
132 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
4 km
Lekar
4 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
4 km
škola, vrtić
3 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00