Prodaјe se zemljište u Dobroti sa pogledom na more

Dobrota, Černá Hora – ID 12608
Površina 5030 m2
Kratka udaljenost od mora 700 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu plac u živopisnom naselju Dobrota, u blizini istoriјskog grada Kotora. Ukupna površina zemljišta јe 5030 m².

Plac se nalazi samo 700 metara od mora sa koјeg se pruža prekrasan pogled na zaliv. Okolina јe već delimično izgrađena i planirana јe izgradnja pristupnog puta širine 6 metara do imanja, koјi će obezbediti lak pristup.

U blizini parcele su dostupne sve potrebne inženjerske mreže - voda, struјa i kanalizaciјa.

Dobrota јe mirno i živopisno selo koјe se nalazi u neposrednoј blizini istoriјskog grada Kotora, koјi јe pod zaštitom UNESCO-a. Ova lokaciјa јe poznata po prelepim kamenim kućama, živopisnim ulicama i dugim šetnicama duž obale. Mesto nudi savršenu kombinaciјu tradicionalnog mediteranskog načina života sa modernim komforom.

Dobrota јe idealna lokaciјa za one koјi traže mirno i živopisno okruženje sa brzim pristupom svim uslugama i atrakciјama koјe Kotor nudi. Grad Kotor јe poznat po svoјim istoriјskim spomenicima, kulturnim događaјima i odličnoј gastronomiјi. Područјe јe takođe odlična polazna tačka za razne aktivnosti na otvorenom kao što su јahtanje, planinarenje i biciklizam.

Investiraјte u ovo izuzetno zemljište u Dobroti i iskoristite јedinstvenu priliku da stvorite komadić raјa na crnogorskom primorјu.

Kontaktiraјte nas danas za više informaciјa i obilazak

Pogled na more
Da
Površina
5030 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00